Translate

вторник, 26 март 2024 г.

Еволюция в дома – LG представи усъвършенствани и персонализирани решения за дома

 

Най-новите уреди на компанията са с вграден дизайн,енергийна ефективност и интелигентно решение за дома.

 

 

LG Electronics представи подобрено, напълно персонализирано домашно изживяване на изложението за кухня и баня /KBIS/ в Лас Вегас през 2024г. Изложбата на LG акцентира върху редица усъвършенствани решения за дома, предоставящи по-добър живот, включително разширена гама от първокласни уреди за вграждане, които са енергийно ефективни, както и екологични термопомпи, които позволяват електрифициране на дома. На изложението се появи и LG Smart Home AI Agent - футуристична и дружелюбна иновация, предназначена за "дом с нулев труд".

Разширена гама от кухненски комплекти Signature с нова серия кухни за вграждане Transitional

Signature Kitchen Suite, която се отличава със стилна селекция от най-новите кухненски уреди за вграждане на марката. Сред тях е новият пакет за вграждане Signature Kitchen Suite Transitional Series, разработен в отговор на нарастващата популярност на съвременния дизайн в кухнята.

С изтънчен естетичен дизайн, който завършва луксозната визия на кухнята, Transitional Series предлага изискан и кадифен вариант на панел от матова безцветна стомана с тънки, лесни за хващане дръжки. Представените уреди от серията Transitional включват хладилник с колона за вино, винена изба под плота, хладилник с чекмедже под плота, 30-инчов хладилник, съдомиялна машина, 36-инчов абсорбатор за вграждане, индукционна фурна и стенна фурна, както и елегантни решения от други линии на Signature Kitchen Suite, включително колекцията Pro Series, която е ефективна от гледна точка на пространство.

Цветни хладилници InstaView™ за вашата персонализирана кухня

Компанията въвежда нова функция с хладилниците InstaView™. Дебютирайки на KBIS, новият хладилник LG InstaView™ позволява на потребителите да променят

цвета на InstaView с LED светлина /с помощта на приложението ThinQ/ според предпочитанията си. Освен това, LG показва два нови хладилника с MoodUP™, при които е използван материал с усещане за неръждаема стомана на повърхността, и хладилник с долен фризер - с променящи се цветове на панелите на вратите, които могат лесно да се управляват с приложението LG ThinQ.

Нов изчистен дизайн подхождащ на съвремения живот

Разширената серия LG STUDIO Essence White дава приоритет на простия, изчистен дизайн и предлага избор от цветове за персонализиране на копчетата и дръжките на уредите. Серията Essence White премахва ненужните елементи на дизайна, за да разкрие истинската същност на всеки уред, осигурявайки непреходен и семпъл външен вид, който винаги е на мода. Допълвайки всеки кухненски интериор или дизайнерска тема с мекото си матово бяло покритие, серията включва стенна фурна, съдомиялна машина, индукционна фурна, Styler™, WashTower™, аспиратор, газов готварски плот и микровълнова фурна.

Индивидуални, енергийно ефективни решения за интелигентни домове

Освен първокласните си серии за вграждане и цялостни пакети, LG представи и персонализирани решения за дома, които са съобразени с нуждите както на многофамилни, така и на еднофамилни домакинства и са подходящи за най-различни пространства. На няколко изложения LG показва как нейните най-съвременни уреди са в състояние да се впишат без усилие в редица различни жилищни ситуации. Освен това посетителите могат да разгледат впечатляващото, ново решение за баня на LG, използващо най-новите технологии и първокласен дизайн за по-комфортно и удобно изживяване в банята.

Междувременно решенията за устойчив дом на компанията представиха цялостното си енергийно решение за дома, което включва системата за съхранение на енергия /ESS/ на LG. Готово да помогне на американските клиенти да се възползват от предстоящите програми за отстъпки за енергийна ефективност¹, решението на LG предлага удобно за потребителя управление на енергията, обхващащо производството, съхранението, използването и опазването й.

ESS се интегрира лесно не само с термопомпата въздух-вода и инверторния бойлер на LG, но и с домакинските уреди на компанията, включващи прочутата инверторна термопомпа. Задвижвани от ексклузивните основни компоненти и двигатели на LG, решенията за пране от LG WashCombo с инверторна термопомпа™ и сушилнята с DUAL Inverter Heat Pump™ спестяват време, като същевременно използват по-малко енергия от вентилиран модел², което спомага за постигане на електрификация на дома.

Интелигентно домашно решение за „дом с нулев труд“

Подчертавайки визията на компанията за „дом с нулев труд“, LG се фокусира върху ThinQ UP 2.0 уреди, включващи LG AI Appliance Chipset, операционна система и новаторски изкуствен интелект на LG Smart Home. Уникалните възможности на Smart Home AI Agent и ThinQ™ обхващат редица сценарии за използване в реалния живот в комбинация с домакинските уреди на LG. В кратък видеоклип например, посветен на приготвянето на вечеря, Smart Home AI Agent се свързва с хладилника InstaView и стенната фурна с вградена камера с висока резолюция, за да провери наличните съставки, да препоръча менюта и да предостави стъпки за готвене.

Разкрит на тазгодишното изложение CES, Smart Home AI Agent на LG използва авангардни роботизирани и мултимодални технологии, които му позволяват да се движи, учи и разбира, за да помогне на хората да се освободят от бремето на домакинските задължения. Благодарение на сътрудничеството на LG с Microsoft Azure Open AI, Smart Home AI Agent е способен да води по-сложни разговори с потребителите.

Лю Дже-Чол, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company, споделя:

-Тъй като начинът на живот на хората става все по-разнообразен и сложен, търсенето на ултраперсонализирани решения ще продължи да нараства. Усъвършенстваните

домакински уреди и авангардните технологии, които представихме на KBIS 2024, са създадени, за да отговорят на нуждите на всички потребители. Ще продължим да предлагаме персонализирани, енергийно ефективни жилищни решения, които предлагат различно домашно изживяване."

Няма коментари:

Публикуване на коментар