Translate

вторник, 26 март 2024 г.

Безпрецедентен интерес към финала на „Като две капки вода“ в „Арена София“

Билетите за грандиозното шоу на 13 май бяха разпродадени за броени дни

 

 

Невиждан интерес предизвика грандиозният спектакъл, който ще постави финала на дванадесетия сезон на шоуто за звездни преобразявания „Като две капки вода“. След официалното обявяване на събитието в зала „Арена София“ на 13 май, повече от 10 000 билета бяха разпродадени светкавично.

За първи път в историята на българските телевизионни предавания предстои в ефира да бъде излъчен финал, който ще бъде заснет с десетки камери в реално време от най-голямата зала в страната. Хилядите фенове на „Като две капки вода“ ще се вълнуват на живо с 8-те участници по време на последните им превъплъщения. Телевизионните зрители ще могат да проследят последната битка за титлата „Най-добър имитатор“ в дванадесетия сезон на най-забавното шоу за имитации на 13 май от 20:00 ч. по NOVA.

В „Арена София“ почитателите на хитовото шоу „Като две капки вода“ ще видят любимите водещи Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро, журито в състав Хилда Казасян, Веселин Маринов, Димитър Ковачев – Фънки и Любо Киров, както и звездните участници, които ще се борят за победата. Освен това предстоят още много изненади и специални гости, които ще направят изживяването незабравимо, както на живо, така и пред телевизионните екрани.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар