Translate

събота, 10 февруари 2024 г.

LG предлага тримесечен безплатен пробен период за APPLE TV+ на собствениците на смарт телевизори и лайфстайл екрани

Потребителите на LG Smart TV получават безплатен достъп до голяма селекция хитови предавания и игрални филми на Apple Originals, достъпен за ограничен период от време

 

 

LG Electronics предлага тримесечен безплатен достъп до Apple TV+ на потребителите на LG Smart TV в 93 държави¹. Тримесечният безплатен пробен период е наличен в приложението Apple TV на съвместимите 4K и 8K LG Smart TV /модели от 2018г. и по-нови/, както и на лайфстайл моделите StanbyME и StanbyME Go. Тази лимитирана оферта ще бъде в сила от 6 февруари до 30 април 2024г.²

Apple TV+ предлага първокласни сериали, включително завладяващи драматични и комедийни такива, увлекателни игрални филми, новаторски документални филми и детски и семейни забавления. Apple TV+ предоставя достъп и до признати световни хитови сериали като - "Monarch: Legacy of Monsters", "Masters of the Air", "Silo", "Hijack", "The Morning Show", "Foundation", "Slow Horses" и носителя на множество награди Еми "Ted Lasso", както и оригинални филми на Apple, които са награждавани, вкючително 10 пъти номинирания за Оскар филм "Killers of the Flower Moon" от Мартин Скорсезе и носителеля на Оскар за най-добър филм "CODA".

Водещите в индустрията телевизори на LG разполагат с Dolby Vision и Dolby Atmos, за да осигурят превъзходно домашно забавление, а потребителите на LG Smart TV могат да се наслаждават на Apple TV+ в 4K с Dolby Vision и Dolby Atmos³. Премиум телевизорите за 2024 на компанията4 са първите в индустрията, които поддържат както Dolby Vision, така и Filmmaker Mode - кинематографично изживяване, достъпно за Apple TV+ заглавия в Dolby Vision.

LG се ангажира да издигне зрителското изживяване на нови нива, като предлага широк набор от съдържание и услуги, водещи с качество на картината и завладяващ звук. Потребителите на LG Smart TV могат да се възползват от големия набор съдържание и услуги, предлагани LG Smart телевизорите, с помощта на универсалната и лесна за използване платформа webOS.

----------------------

1 Предлага се в Австралия, Нова Зеландия, Хонконг, Индонезия, Япония, Малайзия, Филипините, Сингапур, Шри Ланка, Тайланд, Тайван, Индия, Корея, Австрия, Белгия, Люксембург, Нидерландия, Чешката република, Словения, Словакия, Германия, Швейцария, Испания, Франция, Кипър, Гърция, Италия, Малта, Естония, Латвия, Литва, България, Унгария, Полша, Португалия, Дания, Финландия, Норвегия, Швеция, Ирландия, Обединеното кралство, САЩ, Канада, Аржентина, Колумбия, Чили, Мексико, Боливия, Парагвай, Перу, Белиз, Коста Рика, Доминика, Доминиканска република, Еквадор, Салвадор, Гренада, Гватемала, Хондурас, Никарагуа, Панама, Пуерто Рико, Тринидад и Тобаго, Венецуела, Бразилия, Беларус, Украйна, Гамбия, Гана, Уганда, Египет, Армения, Азербайджан, Оман, Катар, Обединени арабски емирства, Йордания, Ливан, Южна Африка, Саудитска Арабия, Израел. Освен това се предлага в Бермудските острови, Бахамските острови, Каймановите острови, Сейнт Китс и Невис, Молдова, Монголия, Таджикистан, Мавриций, Нигер, Гвинея-Бисау и Туркменистан за модели от webOS 22 до webOS 24.

2 Предложението приключва на 30 Април 2024 г. Датите на изкупуване за избрани 12 държави /Бермудски острови, Бахамски острови, Кайманови острови, Сейнт Китс и Невис, Молдова, Монголия, Таджикистан, Мавриций, Нигер, Гвинея-Бисау и Туркменистан/ са от 20 февруари за телевизори с webOS 22 и 4 март за телевизори с webOS 23. Тази оферта е достъпна за моделите 2018-2024 LG 4K и 8K Smart TV, StanbyME и StanbyME Go в приложението Apple TV. Наличността на StanbyME и StanbyME Go може да варира в зависимост от региона. Важи само за нови абонати на Apple TV+ във вашия регион. Ограничение за една оферта за всеки телевизор и Apple ID. Планът се подновява автоматично на цената на месец във вашия регион, докато не бъде отменен. Изисква Apple ID с регистриран метод на плащане. Плащането ще бъде начислено към метода на плащане във файла и може да бъде отменено по всяко време поне един ден преди всяка дата на подновяване в настройките на профила ви за услуги. Прилагат се условията и Политиката за поверителност на Apple; вижте приложимите условия на https://www.apple.com/legal/internet-services/itunes/us/terms.html. Трябва да сте на минималната възраст, изисквана във вашата страна и в страната, която съответства на условията на магазина, в който се възползвате от офертата. Необходими са съвместими продукти и услуги. Не може да се комбинира с други оферти, осигуряващи достъп до същата услуга. Apple TV+ е марка за услуги на Apple Inc.

3. Не цялото съдържание е налично в 4K или 4K HDR. 4K резолюцията изисква устройство, поддържащо 4K. Достъпът до функциите Dolby Atmos и Dolby Vision изисква система, поддържаща Dolby Atmos и Dolby Vision. Качеството на възпроизвеждане зависи от хардуера и интернет връзката.

4. Dolby Vision и режимът Filmmaker Mode са налични в OLED телевизорите LG 2024, QNED TV 90, QNED TV 91 и QNED 99. Автоматичното изживяване в режим Filmmaker Mode е налично в Apple TV+ на моделите Smart TV на LG, работещи с webOS 6.0 и по-нова версия.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар