Translate

понеделник, 5 февруари 2024 г.

Второ куклено представление бе във варненския Kaufland - Трошево

Безплатното събитие се организира от лидера в ритейла съвместно с Държавен куклен театър – Варна

 

 

На 4 февруари се проведе второто безплатно куклено представление в един от варненските филиали на Kaufland в кв. “Трошево“. Събитието бе предназначено за деца над 3 год. и се организира от най-голямата търговска верига в България съвместно с Държавен куклен театър – Варна. От 11 часа децата на морската столица имаха възможност да се потопят във вълшебството на театъра с постановката „Под гъбката“ и да открият как всички приятели от горската поляна се скриват от дъжда.

Вторият сезон на социалната инициатива стартира през месец януари с огромен интерес и ще продължи до края на март, като през седмица ще се редуват безплатни детски работилнички с куклен театър. Останалите постановки, които децата на Варна ще могат да гледат в Kaufland - Трошево, са „„Лакома мецана“,  „Слънчева полянка“, „Трите феи“ и „Горските певци“.

Домакин на инициативата бе един от най-модерните магазини на ритейлъра, който разполага с единствената вертикална детска площадка в България. Тя е на разположение на малчуганите целогодишно, а всички съоръжения могат да се ползват безплатно. В хипермаркета се намира и най-голямата фууд корт зона на веригата, в която родителите могат да прекарат неделната си почивка спокойно, докато децата им гледат куклен театър. 

Инициативата, която представя театралното изкуство пред най-малките, е поредният социален ангажимент, който Kaufland реализира в подкрепа на децата и техните семейства.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар