Translate

понеделник, 5 февруари 2024 г.

С три премиерни ленти и опасни приключения започва шестата седмица с криминални мистерии по KINO NOVA

Зрителите ще могат да гледат специалната селекция от филмови предложения с неочакван край всеки делничен ден от 18:00 ч.

 

 

Интригуващи загадки и интересен сюжет ще предложат на зрителите  заглавията от
специалната селекция от криминални мистерии по KINO NOVA следващата седмица. Стартът в понеделник ще даде премиерният за България филм „Убийствен остров“ /5 февруари/. Вдъхновената от истински събития история се завърта около две млади жени, нападнати по време на къмпинг, от който само едната успява да се измъкне жива. Когато паметта й започва да се връща, докато се възстановява в луксозния островен дом на родителите си, героинята открива, че мрачното дело е много по-дълбоко, отколкото някога си е представяла. 

Във вторник /6 февруари/ от 18:00 ч. е ред на още една интригуваща филмова поредица за мистерии - „Дароу и Дароу“. Създадената от Фиф Сътън лента е с участието на Кимбърли Уилямс в ролята на идеалистичната адвокатка Клеър Дароу и Том Кавана в ролята на Майлс Страсбърг, помощник-окръжен прокурор. Когато близък приятел е осъден за кражба от магазин за скъпи бижута, Клеър ще даде всичко от себе си, за да може справедливостта да възтържествува. В сряда /7 февруари/ е ред за нова доза приключения с „Дароу и Дароу: Музикално убийство“, в който едно просто предложение за правен съвет се превръща в най-голямото предизвикателство в адвокатската кариера на Клеър Дароу. Работейки рамо до рамо с Майлс, адвокатката се заема да разкрие истината зад престъпление, в което главен заподозрян е сестрата на Майлс - Фийби.

Четвъртък /8 февруари/ идва с още едно премиерно предложение – „Семеен лабиринт“. Амелия и нейния син Рекс се местят в богат квартал след провала на бизнеса на съпруга й и последвалата му смърт. Докато двамата се опитват да свикнат с бляскавия нов свят, Рекс започва да се среща с Дарла, към която Амелия веднага се привързва. Шокиращо обвинение от младото момиче променя ситуацията и майката трябва да реши на кого да се довери – на сина си, на Дарла или на собствените си инстинкти.

Краят на работната седмица ще донесе нови загадки и мистерии в дебютния за българския ефир филм „Тайната на острова“. Когато Ашли и съпругът й Майк пристигат на отдалечен остров за мечтана ваканция, те се надяват да се сближат отново и да възстановят брака си. Всичко изглежда върви добре, докато на брега на

морето не се появява тялото на изчезнала жена. Решена да разбере кой е отговорен за убийството, героинята поема на мисия в търсене на истината и разкрива мрежа от измами, която включва повече от един местен жител. 

 

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар