Translate

събота, 25 ноември 2023 г.

Новият Moto G54 Power 5G дебютира в мрежата на Vivacom

Моделът се предлага в комплект със стилните безжични слушалки Moto Buds 085

 

 

Vivacom разширява богатото си портфолио от устройства с новия смартфон на Motorola – Moto G54 Power 5G. Той предоставя супервисока 5G скорост в най-голямата 5G мрежа на Vivacom, изключително издръжлива батерия, отличен звук и идва в комплект с елегантните безжични слушалки Moto Buds 085. Моделът може да бъде закупен в брой или на лизинг с план Unlimited от Vivacom с неограничени минути и интернет в мрежата на телекома.

Moto G54 Power 5G идва с голям 6,5-инчов Full HD+ дисплей, който се вмества удобно в ръката. Екранът поддържа до 120 Hz честота на опресняване на картината и 20:9 съотношение на страните за плавно превключване между приложенията и удобно скролване в уебсайтовете. Устройството е оборудвано с усъвършенствания съраунд звук на Dolby Atmos, осигуряващ отлично аудио от големите стерео високоговорители.

Новият смартфон на Motorola работи с мощния чипсет MediaTek Dimensity 7020 в комбинация с 12GB RAM и 256GB памет за файлове. Наличен е и слот за карта памет за допълнително пространство от 1 TB.

Moto G54 Power заснема отлични снимки при всякаква светлина благодарение на основния 50 МР сензор с оптична стабилизация и технологията Quad Pixel. Специалната макрокамера позволява улавянето на кристални кадри в близък план, а 16 МР предна камера дава възможност за споделяне на страхотни селфита в социалните мрежи.

Батерията с невероятен капацитет от 6000 mAh гарантира дълги часове заряд за гледане на любимото съдържание, разговаряне с приятели, слушане на любимата музика или скролване онлайн. Moto G54 Power поддържа технологията TurboPower за още по-бързо зареждане и разполага с 3,5 мм жак за слушалки.

При поръчка на Moto G54 Power от Vivacom той няма да бъде нужен, защото телекомът предлага смартфона заедно с безжичните слушалки Moto Buds 085. Те са със стилен дизайн с удължена форма, матова пластмаса и три размера на гумираните накрайници. Слушалките са удобни за продължително използване и имат до 15 часа живот на батерията с кейса за зареждане. Moto Buds 085 идват с рейтинг IPX5 за устойчивост от леко намокряне, вграден микрофон за разговори и сензорно управление.

Повече информация може да намерите ТУК.                             

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар