Translate

събота, 25 ноември 2023 г.

Рекорден брой компании изпълниха фоайето на УНСС този вторник по време на Дни на кариерата 2023

89 компании и 5500 студенти и търсещи работа посетиха четиринадесетото издание на кариерния форум

 

 

110 щанда на 89 компании и организации от бизнеса и държавната администрация
запълниха фоайето на УНСС за четиринадесетото издание на Дни на кариерата в икономическите сектори 2023 на 21 ноември. Студентският кариерен форум, организиран от JobTiger, Междууниверситетския център за развитие на кариерата /МЦРК/ и Студентския съвет, под патронажа на ректора на УНСС проф. Димитър Димитров събра най-големите работодатели в България в секторите Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти. Компаниите успяха да срещнат над 5500 студенти, дошли да се запознаят с възможностите за стаж и нова работа.

Събитието бе открито от проф. д-р Димитър Димитров, ректор на УНСС, проф. Цветана Стоянова, зам.-ректор по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики, Инес Воданович, представител на златния спонсор ABA – Work in Austria, Атанас Димитров, директор на МЦРК, Илиян Чабуклийски - председател на Студентския съвет при УНСС и Светлозар Петров – Управител на JobTiger.

През целия ден на щандовете в централното фоайе на УНСС водещи компании и организации презентираха стажантските си програми и възможностите за работа.

Студентите, търсещи работа или стаж, представиха своите CV-та на предпочитаните от тях компании и проведоха кратки интервюта с представители на HR отделите им. Младите хора имаха възможност

да се срещнат със специалисти по кариерно консултиране и подбор на персонала, а най-активните от тях участваха и в томболи с награди.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар