Translate

петък, 24 ноември 2023 г.

Осмото издание на турнира за купата на БМФ Порт Бургас

 

Голямата награда е билети за мача между Лудогорец и Нордселанд, който ще се играе на 14 декември

 

 

Осмото издание на турнира по футбол на малки вратички за купата на БМФ Порт Бургас АД / за младежи между 16 и 18 години/ ще се проведе на 25 ноември от 10:00 ч. в Спортен комплекс „Каменица Арена” в Бургас. Участието в турнира е напълно безплатно и до този момент 11 отбора са заявили желание да се включат в него. Единствените условия са младежите да не са действащи футболисти от А и Б група и да са сформирали свои отбори от по 5 полеви играчи, вратар и 4 резерви. Футболните фенове ще могат да наблюдават срещите на живо, както и онлайн във Фейсбук страницата на информационния сайт „На брега” - https://www.facebook.com/nabrega.bg.

110 млади  футболни ентусиасти ще се борят за голямата награда - билети за мача между Лудогорец и Нордселанд, който ще се играе на 14 декември 2023г. на стадион Лудогорец Арена в Разград. За победителите БМФ Порт Бургас АД ще организира транспорт от Бургас до Разград и обратно, както и нощувка. Освен голямата награда, организаторите са подготвили купи, медали и индивидуални предметни награди за класиралите се на първите три места, както и  подаръци за всеки участник в състезанието.

Турнирът по футбол на малки вратички е изцяло финансиран от „БМФ Порт Бургас” АД – концесионер на пристанищните терминали „Изток 2” и „Бургас Запад”. Той е част от социалната програма на дружеството и вече има характера на голямо общоградско спортно събитие, което се провежда за осма поредна година.

С годините футболното събитие се превърна в истински спортен празник, с което постига основната си цел – да помага за утвърждаването на спортни навици сред младите и да доказва, че когато бизнесът е социално отговорен, той може да намери точното място, към което да насочи своята помощ.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар