Translate

четвъртък, 8 юни 2023 г.

FoxCrime - Убийства в Мидсъмър, сезон 21

Премиера: 9 юни от 22:00 часа
Излъчване: Всеки петък от 22:00 часа
 
 
„Убийства в Мидсъмър“ се завръща с нов набор от криминални случаи, които се
развиват в странни светове, обитавани от интересни и ексцентрични герои, където сюжетите са преплетени с противоречиви улики. Окръг Мидсъмър е място, вечно окъпано в лятно слънце, където чувството на гордост, че си част от общността, винаги е налице.
Поредицата „Убийства в Мидсъмър“ комбинира съвременен контекст с образи и символи, напомнящи за носталгичното провинциално минало, което паметта интерпретира по-идилично, отколкото е било в действителност.  Човешкото поведение следва утвърдени във времето модели на злонамереност и греховност, които се проявяват в модерни форми.
Звездите в този сериал са обитателите, които са въплъщение на черното чувство за хумор, което отличава тази поредица от останалите детективски драми. Няма второстепенни герои – всички са буйни, ексцентрични и незабравими. В тази поредица, инспектор Барнаби изследва света на роботиката, и преминава през конкурентния свят на балните танци с грациозна стъпка. Той се изправя срещу суеверните мъже и жени от професионалната риболовна общност, а по-късно се надява да избегне мъчителен край, когато се сблъсква с фанатични пчелари.
В ролите: Нийл Дъджън, Фиона Долма.
 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар