Translate

сряда, 7 юни 2023 г.

Блясъкът на ФАРА отново ще озари морето през юни

 
 
Предстои двадесет и третото издание на най-големия и престижен форум на комуникационната индустрия в България – ФАРА‘23. Фестивалът се организира от Българската асоциация на комуникационните агенции /БАКА/ и ще се проведе за първи път в Бургас от 8 до 10 юни в пространството на Международен конгресен център Бургас.
В конкурсната програма на фестивала участват комуникационни компании с рекламни форми и кампании, създадени в България и реализирани в страната или чужбина, които са публикувани/излъчени/организирани в периода 01.01.2022 – 20.04.2023г., като големите победители ще бъдат обявени по време церемонията за награждаване на ФАРА’23 на 10 юни 2023г. в Бургас.
Тази година събитието отново ще представи творческия и медийния конкурси. Всеки от тях се провежда в съответствие със своя специфичен регламент, категории и критерии. Журито на творческия фестивал ще бъде съставено от творчески директори и специалисти с доказан опит и постижения в своята професия в България и чужбина. Медийният фестивал ще се довери на преценката на висококвалифицирано жури, доминирано от представители на специализираните медийни агенции.
Партньорството с Art Directors Club of Europe изведе ФАРА на съвършено ново ниво. Конкурсната програма на Фестивала придоби и международно измерение, защото всички наградени проекти имат възможност да се състезават в ADCE Awards. Така най-високо отличените български проекти се конкурират с най-добрите кампании от цяла Европа.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар