Translate

сряда, 8 февруари 2023 г.

Schneider Electric България се включва в „Технологии в бара“

Февруарското издание на формата се провежда съвместно от ПАРА, Schneider Electric и B2N Additive Manufacturing Ecosystem
 
 
На 9 февруари /четвъртък/ в Пловдив ще се проведе новото издание на „Технологии в бара“, организирано от
Професионалната организация по роботика и автоматизация /ПАРА/ съвместно с Schenider Electric и B2N Additive Manufacturing Ecosystem. Изданието обединява експерти от иновативните индустрии, индустриалните производства и ИТ сектора. На него в неформална обстановка участниците ще споделят знания по темата „лийн“ /lean/ под мотото Think lean, act lean, be lean! Регулярното събитие на ПАРА ще се проведе от 18:30 часа в 14 Steps | Fili-better-food /ул. „Лейди Странгфорд“ 2, Пловдив център/. Входът е свободен и са поканени всички, които имат интерес в областта на дискутираните теми.

На събитието експерти в различни области ще поговорят за лийн методологията, която води до използването на по-малко труд, материали, време и физическо пространство за създаване на продукт с по-добро качество в сравнение с традиционните работни практики. Ще се обърне внимание на всички лийн измерения, които влияят на работния процес – мисленето, действието и цялостното функциониране на хора, системи и машини в унисон. 
Сред основните лектори на „Технологии в бара“ са - Мария Топчийска, Теодор Стоянов и Боян Пехливанов.
Допълнителна информация за събитието може да откриете ТУК.
 
 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар