Translate

петък, 17 февруари 2023 г.

LG обявява енергийно ефективния Multi V i с революционен двигател с изкуствен интелект

 

Оборудвано с усъвършенстван AI софтуер, новото,високо ефективно VRF решение на компанията подсигурявапо-интелигентна и комфортна среда на закрито
 
 
LG Electronics /LG/ обяви лансирането на новия Multi Vi, решение с променлив дебит на хладилния агент /VRF/, което използва най-високо технологичния двигател с изкуствен интелект на компанията. Лансирането му стартира от ключови пазари, начело с Европа. Подходящ за средни до високи сгради, като офиси, училища, търговски центрове, жилищни сгради и хотели, енергийно ефективният Multi V i идва с набор от разнообразни, интелигентни функции, които работят за намаляване на използваната енергия и предоставят по-комфортна среда на закрито – както и по-тиха среда навън – през цялата година.
AI Smart Care
Усъвършенстваният AI двигател на Multi V i прави възможно използването на функцията AI Smart Care, която работи с пространствено и ситуационно обучение, за да оптимизира операциите; да настройва охлаждащата или отоплителна мощност спрямо особеностите на помещението, като например броя на хората в стаята, нивата на влажност, както и температурата на околната среда вътре и навън. Това позволява на продукта да подобри спестяването на енергия с до 24.7%. В същото време, AI Indoor Space Care помага за поддържането на постоянна температури и намаляването на използваната енергия, като автоматично включва вътрешните тела в зоните, в които пребивават хора, и изключва тези, в които в момента няма.
AI Energy Management
Друга функция с фокус върху ефективността е AI Energy Management. Тя позволява на потребителите да залагат желани максимални стойности за консумираната енергия, което помага за намаляването на общата използвана електроенергия от Multi V i.
Noise Target Control
Multi V i помага и за повишаване на комфорта на живеещите в съседни сгради или къщи. Потребителите могат предварително да задават оперативен лимит на шума /от 50 до 70 децибела/, за да са сигурни, че звукът, произвеждан от външното тяло не превишава нивото, което изрично са уточнили.
Weather Information Interlocking Control
Осигурявайки интелигентна производителност и удобство, функцията Weather Information Interlocking Control на VRF решението от LG автоматично избира
персонализирани оперативни режими – включително
Automatic Pre-heating и Automatic Snow Removal – въз основа на атмосферните промени. Режим Automatic Pre-heating позволява на потребителите да се наслаждават на топла температура на закрито, дори при най-студените дни от годината, като автоматично затопля стаите предварително, докато режим Automatic Snow Removal предотвратява натрупването на сняг и замръзването на външното тяло.
Powerful Performance
С мощна и надеждна производителност дори при екстремни метеорологични условия, Multi V i надминава предшественика си, Multi V 5, за да се превърне в най-енергийно ефективното VRF решение от LG досега. Ново разработената биомиметична перка на уреда и усъвършенствания въздушен поток се комбинират, за да намалят консумираната енергия от моторния вентилатор, което се отблагодарява в по-добра икономия на енергията. Впечатляващия нов модел на LG изпълва пространството със свеж, приятен въздух отвън, независимо от сезона, като работи на пълен капацитет за охлаждане при температура от до 43° C, както и на пълен капацитет за отопление при ниски температури до -10° C.
AI Smart Up
Двигателят на Multi V i с изкуствен интелект захранва редица смарт функции, като Auto Tuning и Remote Upgrade, които помагат за повишаване на удобството и цялостното потребителско изживяване. Системата Auto Tuning настройва автоматично компресора и двигателя по време на първоначалната инсталация или при необходимост от тяхната подмяна, с което прави възможна по-бързата настройка и обслужване. Междувременно, благодарение на системата Remote Upgrade, VRF решението на LG може да бъде автоматично актуализирано до най-новата версия на софтуера, без да е необходимо физическо посещение. Нещо повече, Multi V i предлага AI Smart Diagnosis, която осигурява автоматичен сис
темен анализ и лесен за разчитане статус отчет, за да помогне за намаляването на времето за обслужване и повишаването на надеждността.
„Използвайки нашия изключителен AI двигател, новият Multi V i предлага подобрена енергийна ефективност, по-комфортна среда на закрито и изключително удобство,“ споделя Джеймс Лий, ръководител на Air Solution Business Unit в LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „LG ще продължи да предоставя цялостни решения за въздуха, използвайки своите революционни AI и водещите в индустрията HVAC технологии“.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар