Translate

неделя, 12 февруари 2023 г.

FOX CRIME - ФБР, сезон 1

Премиера: 14 февруари от 22:00 часа
Излъчване: Всеки вторник от 22:00 часа
 
 
От носителя на „Еми“ Дик Улф и екипа на „Закон и ред“ , „ФБР“ е динамична драма
за работата на екипа от нюйоркския офис на Федералното бюро за разследване. Служителите на това елитно звено обединяват своите таланти, интелект и технически опит при разрешаването на големи случаи, за да запазят Ню Йорк и страната в безопасност.
Специален агент Маги Бел е родена в семейство с няколко поколения полицейски служители и е силно отдадена на хората, с които работи, както и на тези които защитава. Нейният партньор специален агент Омар Адом „ОА“ Зидан е завършил в Уест Пойнт и е прекарал две години като агент под прикритие за Агенцията за борба с наркотиците преди да бъде избран от ФБР. Ръководител на екипа е специален агент Изобел Кастил, която работи под високо напрежение и притежава неоспорим авторитет. Екипът включва още помощник специален агент Джубал Валентайн, ядрото на звеното, който притежава способността да се разбира както с началници, така и по-нископоставените от него, което го прави отличен мотиватор. Умният и прям специален агент Тифани Уолъс, с шестгодишен опит в полицията в Ню Йорк, е партньор на специален агент Стюарт Скола, възпитаник на Бръшляновата лига и бивш Уол Стийт банкер, превърнал се в агент на ФБР.
Тези първокласни агенти разследват случаи с огромен мащаб, включително тероризъм, организирана престъпност и контраразузнаване.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар