Translate

понеделник, 13 февруари 2023 г.

Огромен интерес към HR Industry 2023 - браншовото събитие събра професионалисти от цялата страна

 

Повече от 500 посетители и 31 изложители превърнаха изложението в истински празник на HR бранша
 
 
Дванадесетото издание на
HR Industry - единственото изложение за представяне на продукти и услуги в сферата на човешките ресурси, премина при изключителен интерес в рамките на вчерашния ден – 9 февруари. Събитието се проведе в залите на дългогодишния си  организационен партньор – Интерпред – СТЦ София.
В рамките на изложбеното пространство в зала София посетителите имаха възможност да се срещнат с 31 компании, предлагащи продукти и услуги за HR бранша, а в още четири зали паралелно се провеждаше семинарна програма с 19 теми по предварително обявен график, където представители на различни компании споделиха добри практики и най-актуалното в портфолиото си от услуги. В официалното откриване взеха участие представители на Министерство на икономиката, Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и Агенция по заетостта.
Вчерашният ден даде възможност на над 500 посетители в рамките само на един ден да се запознаят с всички новости и тенденции в помощ на планирането и изпълнението на задачите на HR-а през цялата година.
Сребърни спонсори на изложението са planIT и Елана Фонд Мениджмънт.
Събитието се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. Организационен партньор е Интерпред - СТЦ София.


Няма коментари:

Публикуване на коментар