Translate

четвъртък, 16 февруари 2023 г.

Мисис България крие връзка с един от най-желаните мъже

 

Най-успешната мисис България с приказен ЧРД в Люксембург
 
 
Една от най-успешните носителки на корони у нас - мисис България Ана Иванова, с 18-годишна кариера в кметството в Монако и в съда в Люксембург, усилено крие връзката си с един от най-желаните мъже в Евросъюза, коментират близките й. 
В профила си в социалните мрежи тя не споделя снимки с него, а само поства загадъчни публикации, а визията й е все по-впечатляваща. 
Заради приказната любов тя отново живее и работи в Люксембург, въпреки че преди време бе решила да се върне на родна земя и да работи за държавната ни администрация с европейския опит и образование, които има. Но, уви! Шуробаджанащината в българската администрация я прогони отново. 
Дни след празника на влюбените - 14 февруари, брюнетката ще отпразнува и полу-юбилей, а близките й с нетърпение очакват тя да покаже вече господаря на сърцето си, който стана причина тя да напусне родния си град Варна. 
Преди време Ана нашумя с флирта си със световния № 1 в тениса Новак Джокович, когато бяха засечени в ресторант на Френската ривиера. 
Двамата бяха обядвали заедно в любимия ресторант на Ана. Тогава тя призна, че Джокович може и да е от любимите й спортисти, но на тенис турнира от сериите „Мастърс“ в Монако тя стиска палци за Григор Димитров.

Няма коментари:

Публикуване на коментар