Translate

събота, 5 ноември 2022 г.

Булсатком отвори врати на Летище София

Два нови ултрамодерни бизнес центъра откри „Булсатком“ на Терминал 1 и Терминал 2
 
 

Най-големият ТВ оператор у нас “Булсатком” откри две нови ключови локации на Летище София. Събитието бе отбелязано официално днес на Терминал 2 чрез разрязване на лентата от главния изпълнителен директор Станислав Георгиев и от Юстинас Степшис, главен търговски директор на Летище София. 
Новите бизнес центрове на „Булсатком“ се намират в непосредствена близост до изходяща линия на Терминал 1 и Терминал 2. Работното време и на двете локации ще бъде изцяло съобразено с пътникопотока на Летище София. В търговските обекти на телевизионния оператор работят опитни и любезни служители на компанията, специално обучени за динамичната и експедитивна работа с клиенти, които разполагат с кратко време преди да отлетят за съответната дестинация.
Настоящите или нови клиенти на “Булсатком”, временно пребиваващи в държави от Европейския съюз, могат да се възползват от услугите на оператора, както и от революционната услуга за интерактивна телевизия b.box или от мобилната телевизия чрез приложението b.boxapp за Android и IOS.
“С откриването на най-модерните ни и функционални офиси на Летище София ние в „Булсатком“ отново показваме отношение и внимание към всички наши клиенти не само в България, но и извън страната. Те могат да заплатят абонаментите си, да получат повече информация за нашето портфолио и да активират услуга, непосредствено преди  да поемат на път”, коментира Станислав Георгиев, главен изпълнителен директор на „Булсатком“.
“Всеки ден подобряваме средата на летището в името на удобството и комфорта на пътниците. Специално обособените търговски зони на Булсатком с места за сядане на Терминал 2 съчетават удобството с комфорта, като позволяват на пътниците да оползотворят времето си преди полет”, каза Юстинас Степшис, директор търговия и управление на собствеността.
Независимо дали в Париж, Берлин, Мадрид или Рим, услугата b.box включва впечатляващо портфолио от 240 ТВ канала, от които 130 с HD качество и 8 в 4К/UHD качество. Така българските граждани ще могат да се наслаждават на любимите си ТВ канали или актуални предавания, където и да се намират.
----
b.boxapp е мобилна версия на вече съществуващата услуга b.box на „Булсатком“, работеща върху всички устройства с Android и iOS. Мобилната версия поддържа всички модерни интерактивни функционалности на b.box като гледане на ТВ канали в реално време и на записи, подредени в интелигентен архив. Използвайки приложението b.boxapp, клиентите могат да стартират отначало предаване на живо, да
го превъртат или да го задържат на пауза. Разполагат с бърз достъп до топ 100 най-гледани филми и предавания, подредени по жанрове и записани до 7 дни назад, както и със супер-обогатена детайлна информация за предаванията, включително за категории, актьори и сценарий. 
 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар