Translate

понеделник, 31 октомври 2022 г.

Какво трябва да знаете преди да си купите нов телевизор за предстоящото световно първенство по футбол

 

Топ решения от LG за това как да се почувствате сякаш сте на стадиона, докато се наслаждавате на първенството от уюта на собствения си дом
 
 

Всички запалени фенове на Световното първенство по футбол
2022 са в трескава
подготовка – за някои е чакано с нетърпение събитие, за да прекарат повече време с приятелите си, за други е семейна традиция. За всички качественият телевизор е задължително условие за максимално зрителско изживяване. Кои са най-важните функции и характеристики, за които да следите, ако сте избрали да потърсите нов телевизор за спортното събитие на годината?
LG предоставя топ решения, които да ви помогнат в избора.
За никого няма да е изненада, че качеството на картината е от първостепенно значение - искате да гледате играта с яснo изображение и без накъсвания, Тук LG напомнят, че самосветещите пиксели на новите модели OLED evo телевизори на бранда светят както никога досега. Процесорът α9 Gen5 AI е в основата на управлението на пикселите, което обединява усилия с Brightness Booster Max, като прави G2 до 30% по-ярък от не OLED evo модели, а комбинацията с Brightness Booster пък прави C2 с до 20% по-ярък. А за да бъде тъмното наистина тъмно, а цветовете да са максимално наситени, новите модели на LG OLED evo работят без фоново осветление. Самосветещите пиксели на LG светят независимо без подсветка. Тъмните зони остават тъмни като оникс, без излишно пропускане на светлина или ефект на ореол, а ярките са изключително светли. И въпреки че не очакваме футболните срещи да се провеждат на тъмен екран, то със сигурност зрителското ви изживяване по време на Световното ще се облагодетелстват от експресивността на картината.
Звукът при LG OLED също предлага първокласно качество - AI процесорът α9 от 5-то поколение преобразува 2-канално аудио във виртуален 7.1.2-канален звук, благодарение на което ще имате чувството, че целият ви хол се е пренесъл на стадиона. В допълнение, можете да свържете Bluetooth високоговорител, за да създадете съраунд звуков ефект. Влезте в играта и изпитайте усещането за реална атмосфера.
Технологиите свързани с грижата за очите, която производителите на телевизори прилагат, не винаги е характеристика, за която всички потребители се досещат. Дългото гледане на телевизия отдавна е заклеймено като вредно за зрението, но този проблем е елиминиран напълно от LG. OLED моделите са сертифицирани от TUV Rheinland за излъчване на безвредно количество синя светлина. Flicker Free /без трептене/, сертифициран от UL, премахва трептенията на екрана, които причиняват напрежение на очите. Ярките и изморителни отблясъци също се елиминират с проверката Discomfort Glare Free /липса на отблясъци, създаващи дискомфорт/ от UL. След епичните футболни маратони от първите дни на Световното очите на всеки от агитката ще се чувстват свежи.
Да не забравяме и специалните спортни персонализирани функции – колкото по-добре помислени, толкова по-голямо е и спокойствието, че никое спортно събитие няма да бъде изпуснато. Чрез функцията Sports Alert на LG OLED, можете да запазите любимите си отбори в профила си и предупреждението за спортно събитие ще ви уведомява за последните резултати в реално време. Ще получавате информация за всеки един гол, дори и когато гледате нещо друго. Можете да добавите и аларма, която да ви напомни за предстоящата среща, за да не пропуснете първите минути от мача..
Големината на екрана със сигурност е една от най-валнуващите характеристики на телевизора за всеки запален фен. Разбира се, колкото по-голям е той, толкова и по-реалистично ще е изживяването и ще ви създаде усещането, че гледате мача от треньорското място. LG OLED са с изключително широка гама от размери, а единственото с което трябва да се съобразите е пространството, което имате в дома си. За максималистите, тази година LG представиха и най-големия OLED телевизор в света – 97-инчовият G2 модел. 
Спортните събития никога не са били толкова живи от екрана на дома ви, колкото сега с новите LG OLED evo. Разгледайте всички модели на компанията и се подгответе за Световното първенство по футбол: https://www.lg.com/bg/oled-evo
 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар