Translate

четвъртък, 27 октомври 2022 г.

Образователната платформата iZZI с близо 200 хиляди посещения за една седмица

Интерактивната среда е ценен ежедневен помощник на учениците и учителите 
 
 
Дигиталната образователна платформа iZZI на издателство Клет България генерира близо 200 хиляди посещения за седем дни. Богатата колекция от интерактивни електронни ресурси е ежедневен помощник на учениците и учителите.
Най-голям интерес се забелязва към ресурсите за първи клас по предметите Български език и Математика, както и към  Биология и здравно образование за 7. клас и Музика  за 2. клас. Ресурсите разнообразяват, стимулират и мотивират учениците именно чрез интерактивността си, множеството игри и 3D видеа, онагледяващи изучавани обекти и дестинации.
„Радостни сме, че ученици и учители се възползват от предимствата на платформата ни iZZI. Нашата мисия е именно учениците да бъдат заинтригувани и мотивирани да научават все повече нови неща. Забелязваме, че състезателният характер на игрите определено им действа мотивиращо. Продължаваме усилено да работим върху създаването на нови ресурси, с които непрестанно обогатяваме платформата“, коментира Владимир Колев, управител на издателство Клет България.
iZZI съдържа учебно съдържание за обучение от 1. до 8. клас, включващо редица 3D и анимационни видеа, аудио прочити и игри за подготовка по учебната програма на МОН. Издателството предлага безплатен едномесечен тестови период на платформата с богата колекция от електронни ресурси - iZZI, за да могат потребителите лично да изпробват новите ѝ функционалности и да открият предимствата ѝ.
iZZI е подходяща за присъствено и дистанционно обучение, както и за самоподготовка, а обучителният процес се осъществява по занимателен и увлекателен начин, отличаващ се с модерно аудио-визуално съдържание. Новата структура на учебното съдържание следва съвременните образователни методики и потребностите на учителите и учениците.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар