Translate

неделя, 15 май 2022 г.

Агенция PR PLAY грабна приза за кампания на годината в Bapra Bright Awards`22 със „Заедно за повече здраве“

 

Агенцията е отличена и за кампанията за донорството „Да дариш живот“

 

 

За втора поредна година агенция PR Play печели първо място в специалната категория „Кампания на
годината“ на годишните награди на Българската асоциация на ПР агенциите /БАПРА/ за реализираната кампания на инициативата „Заедно за повече здраве“ на Асоциацията на научноизследователските фармацевтични производители в България /АРФАРМ/, Български лекарски съюз /БЛС/ и Български фармацевтичен съюз /БФС/.

Наградата бе връчена на официалната церемония на BAPRA Bright Awards вчера вечерта, 12.05.2022г., която тази година се проведе под мотото „Благодарение на хората".

Агенция PR Play получи и втора награда в категорията "Корпоративна социална отговорност" за кампанията на Астелас България "Да дариш живот", посветена на донорството и трансплантациите.

„Изключително съм благодарна на клиентите, които ни се довериха и на екипа, с който положихме толкова усилия за изграждането и реализирането на тези кампании. Резултатите, които постигаме, са най-голямото признание за работата ни“, каза Камелия Димитрова, управител на PR Play.

В конкурса BAPRA Bright Awards 2022 се състезаваха 104 кампании, реализирани в периода 2021 – 2022 година и бяха оценени от 29-членно международно жури, с председател г-н Пол Хоумс – основател и председател на PRovoke Media.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар