Translate

събота, 12 декември 2020 г.

„Излекуваните“ - Съвместна инициатива на БЛС и Българското дружество по офталмология

 

Българският лекарски съюз и Българското дружество по офталмология с медийната подкрепа на Нова телевизия със съвместна инициатива под надслов: "Излекуваните".

Преди предстоящите светли празници, цялото общество, но най-вече лекарите, героите в бяло, имат нужда от положителна енергия, която да им дава сили да продължат в нелеката битка. Всички те имат нужда от "светлината в тунела". Имат нужда да виждат и чуват топлите думи на благодарните пациенти, които с тяхна помощ са успели да преборят коварната болест - Covid-19.

Затова БЛС заедно с Българското офталмологично дружество и с подкрепата на Нова телевизия решиха да стартират инициативата "Излекуваните" - положителна кампания, която да стопли сърцата на медиците у нас и да извади на преден план благодарността на пациентите.

 В рамките на инициативата популярни личности ще благодарят на своите лекари и ще разкажат историята си за битката с болестта от ефира на "Здравей, България", сутрешния блок на Нова телевизия.

Искрено се надяваме с "топлите думи" на популярните личности у нас да направим идните месеци на тежки изпитания малко по-леки за нашите медици и да им покажем, че техните пациенти не са ги забравили и ги носят в сърцата си.

"Излекуваните" стартира на 11.12.2020г.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар