Огънят в кухнята ще бъде разпален от бунт и
италианска храна с пикантна история
Градусите в кухнята на
MasterChef се покачват, а страстите врят като в тенджера под налягане.
Във вторник от 21.00 ч. огънят в кулинарното шоу по bTV ще бъде разпален от
бунт, който най-добрите хоби-готвачи на България ще вдигнат срещу своя капитан.
Chef Силвена Роу ще демонстрира горещ темперамент по невиждан досега начин, а
финалът ще бъде запазен за неустоима италианска храна с пикантна история.
В първите минути предстои
битка между два противникови тима, в която дисциплината и бързите реакции ще са
точно толкова важни, колкото отличният баланс на вкусовете, внимателният подход
към деликатеси като foie gras и дяволски нокът, и прецизната техника.
Под ръководството на
своите капитани, участниците в MasterChef ще трябва да приготвят предястие и
основно ястие за специални гостенки - латинотанцьорки. Един от лидерите обаче
ще изпусне контрола над своя екип и срещу него ще се надигне недоволство. Потушаването
на конфликта ще бъде в ръцете на Chef Андре Токев и Chef Петър Михалчев. Докато
двамата търсят изход от ситуацията, Chef Силвена Роу ще разкрие невиждан досега
свой талант.
Спечелилият състезанието
отбор ще се спаси от елиминации, а хоби-готвачите от загубилия тим ще се борят
за оставането си в най-доброто кулинарно шоу. Те ще бъдат изправени пред
предизвикателството да приготвят типичен за Италия продукт. Двама ще представят
ястие със силен аромат и специфично име, в което се преплитат кулинарната
традиция на южната страна и платената любов.
В това изпитание някои ще
покажат майсторство от висока класа, а други ще се справят на ниво la cucina
di мamma. Между добре балансираните и рафинирани предложения журито ще
открои един истински кулинарен шедьовър, а авторът му ще бъде посочен като
потенциален финалист. За съжаление, сред презентациите ще има и непростим
провал. Създателят на ястието, което Chef Михалчев ще сравни с „цъфнали налъми“,
а Chef Роу ще нарече „лекарство за лоша настинка“, ще напусне завинаги
MasterChef във вторник вечер.
Няма коментари:
Публикуване на коментар