Translate

вторник, 14 април 2020 г.

Страстна седмица в MasterChef по bTV


Огънят в кухнята ще бъде разпален от бунт и италианска храна с пикантна история  

Градусите в кухнята на MasterChef се покачват, а страстите врят като в тенджера под налягане. Във вторник от 21.00 ч. огънят в кулинарното шоу по bTV ще бъде разпален от бунт, който най-добрите хоби-готвачи на България ще вдигнат срещу своя капитан. Chef Силвена Роу ще демонстрира горещ темперамент по невиждан досега начин, а финалът ще бъде запазен за неустоима италианска храна с пикантна история. 
В първите минути предстои битка между два противникови тима, в която дисциплината и бързите реакции ще са точно толкова важни, колкото отличният баланс на вкусовете, внимателният подход към деликатеси като foie gras и дяволски нокът, и прецизната техника.
Под ръководството на своите капитани, участниците в MasterChef ще трябва да приготвят предястие и основно ястие за специални гостенки - латинотанцьорки. Един от лидерите обаче ще изпусне контрола над своя екип и срещу него ще се надигне недоволство. Потушаването на конфликта ще бъде в ръцете на Chef Андре Токев и Chef Петър Михалчев. Докато двамата търсят изход от ситуацията, Chef Силвена Роу ще разкрие невиждан досега свой талант. 
Спечелилият състезанието отбор ще се спаси от елиминации, а хоби-готвачите от загубилия тим ще се борят за оставането си в най-доброто кулинарно шоу. Те ще бъдат изправени пред предизвикателството да приготвят типичен за Италия продукт. Двама ще представят ястие със силен аромат и специфично име, в което се преплитат кулинарната традиция на южната страна и платената любов.
В това изпитание някои ще покажат майсторство от висока класа, а други ще се справят на ниво la cucina di мamma. Между добре балансираните и рафинирани предложения журито ще открои един истински кулинарен шедьовър, а авторът му ще бъде посочен като потенциален финалист. За съжаление, сред презентациите ще има и непростим провал. Създателят на ястието, което Chef Михалчев ще сравни с „цъфнали налъми“, а Chef Роу ще нарече „лекарство за лоша настинка“, ще напусне завинаги MasterChef във вторник вечер. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар