Translate

сряда, 15 април 2020 г.

Съпругите от „All Inclusive“ изчезват безследно


По следите на Елена, Марияна, малкия Сашко и караваната този петък по NOVA

Ситуацията в сериала на NOVA „All Inclusive“ става истински напечена тази седмица. Събуждайки се, мъжете с ужас констатират, че караваната я няма. Заедно с нея безследно са изчезнали жените и малкият Сашко /Силвестър Велячки/. Телефоните им са оставени на място и никой не може да се свърже с тях. Липсва само този на Надя /Йоанна Начева/, която очевидно съвсем рано сутринта се е измъкнала в посока Залива на костенурките.
Силно притеснени, Христо /Ненчо Балабанов/ и Пламен /Любен Кънев/ незабавно тръгват по следите на половинките си и детето, като около тях се завихрят изключително комични и непредвидими събития. В цялата суматоха, в хотела на проверка пристига и неговият собственик, което изправя на нокти управителя Парушев /Петър Калчев/. Обратното броене започва и в щуро състезание с времето, отчаяните мъже се натъкват на подозрителни улики, които ги водят по стъпките на изчезналата каравана.
В дивия залив екоактивистите се срещат с последствията от своите протести в защита на българската природа. Някой иска да ги накара да замълчат и да приемат бетонирането на поредния красив плаж на Черноморието. Дали ще успее и какви стъпки ще предприемат Мартин /Алекс Иванов/ и неговите приятели срещу натрапниците, изненадали ги в импровизирания къмпинг?
Единствена Евдокия /Нели Монеджикова/ се радва пълноценно на вече безоблачната си почивка. Мъдрият местен рибар Чефо /Любомир Бъчваров/ постепенно разкрива пред нея неподозирани черти от своя характер, които все повече я впечатляват. Двамата споделят общото си увлечение към поезията и откриват, колко по-красив може да бъде един миг, когато е споделен със сродна душа. Склонна ли е Евдокия, дълбоко ранявана в миналото, да възвърне отново доверието си в мъжете или е твърде късно – това ще стане ясно в петък, от 20:00 ч. по NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар