Translate

вторник, 21 април 2020 г.

Цялата производствена мрежа на Bridgestone в Европа възобновява своята дейност


Bridgestone EMIA възобновява производството в европейските си предприятия в Бари /Италия/, в Ланклаар /Белгия/ и в Бетюн /Франция/.
Този ход идва след съобщение на 15 април, че производството във всички заводи на Bridgestone в Испания /Бургос, Билбао и Пуенте Сан Мигел/ и Русия /Уляновск/, е възобновено. С днешното съобщение се потвърждава, че цялата производствена мрежа на Bridgestone EMIA е възстановила производството си с изключение на заводите в Индия и Южна Африка, които за момента остават затворени.
Заводите на Bridgestone бяха затворени в отговор на широкоразпространен спад в търсенето на гуми, в резултат на пандемията от Covid-19. Въпреки това, тъй като нуждата за Bridgestone гуми, от страна на бизнеса и на клиентите, започва отново да расте, компанията взе решение да възобнови производството си, за да осигури адекватни наличности.
Независимо от това, ситуацията с Covid-19 остава изключително тежка, поради което здравето и безопасността на служителите на Bridgestone в заводите с възобновена дейност остава ключов приоритет. Bridgestone продължава стриктно да следва указанията и препоръките на Центровете за контрол и превенция на заболяванията, Световната здравна организация и правителствените разпоредби в страните, в които работи. Освен това компанията е въвела щателни процедури и контролни списъци в съответствие със своите протоколи за предотвратяване на професионални опасности, за да осигури социално дистанциране и адекватна защита на работната си сила.
Bridgestone продължава да следи отблизо както продължаващата здравна ситуация, така и колебанията в търсенето на своите продукти в този период.

Няма коментари:

Публикуване на коментар