Translate

понеделник, 20 април 2020 г.

Пламък справедливост за героите в „Ягодова луна“


Героят продължава търсенето на истината

Изненадващо опровержение на написаната от Ирина /Рая Пеева/ статия ще донесе удовлетворение на Георги /Александър Сано/, Любо /Асен Блатечки/ и Светла /Стефка Янорова/ в предстоящия епизод на „Ягодова луна“ - вторник /21 април/ от 22:00ч. по NOVA. Пламъкът справедливост ще дойде от неочакван свидетел, който лично ще се обърне към редакцията на онлайн изданието, в което работи амбициозната журналистка.
Междувременно Георги, воден от желанието си да открие истината, започва собствено разследване на пожара, натъквайки се на неочаквана улика. Каква нередност в причините за изгарянето на къщата ще му покаже тя и защо това ще върне мислите му към съмненията за смъртта на баща му Димитър?
След настояване от страна на Рая /Радина Боршош/ и Ангел /Христо Мутафчиев/, Любо приема поканата за обяд. Както всички очакват, Боян ще се държи отлично, поднасяйки отново извиненията си към младото момиче и баща й със скъп подарък. Дали това обаче ще е достатъчно миналото да бъде простено и жалбите да бъдат оттеглени?
Един от най-тайнствените персонажи в „Ягодова луна“ – Цвета /Невена Бозукова/ отново ще опита да стигне до Ангел и да поиска дължимото. След поредния отказ на бизнесмена, въпреки заплахите от нейна страна, тя ще бъде принудена да смени тактиката и да направи нов план за действие.
Как ще се развие връзката на Ирина и Боян /Димо Алексиев/? Какво ще предложи Ангел на младата журналистка и защо отново ще се обърне срещу сина си? Как ще продължи кариерата на амбициозното момиче след написаното опровержение? – ще разберем в предстоящия епизод на „Ягодова луна“ утре вечер.

Няма коментари:

Публикуване на коментар