Translate

сряда, 25 март 2020 г.

Мъжки сълзи в Hell’s Kitchen България


Проблеми разтърсват Кухнята на Ада, а отборите ще трябва да се справят с ВИП поръчки

Тазивечер от 21:00 часа по NOVA вHell’s Kitchen България зрителите ще разберат колко струват готвачите на шеф Виктор Ангелов и дали за месец пребиваване в Кухнята на Ада са успели да подобрят уменията си и да постигнат очаквания напредък. Кулинарни шедьоври ще дефилират на сцената на Hell’s Kitchen България и ще бъдат оценявани подобаващо, но и разочарованието ще има свое име. Ще видим първи мъжки сълзи в горещото кулинарно шоу, но дали ще бъдат в отговор на бурни емоции от заслужена похвала или напротив ще са в резултат на поредното разминаване между самочувствие и реалност предстои да разберем? Два ще са основните проблеми в Кухнята на Ада тази вечер, но този път отборите ще реагират изненадващо. Емоциите ще варират от неочаквана подкрепа и приятелско рамо до поредната интрига всеки срещу всеки. Ще успеят ли обаче претендентите за 100-те хиляди лева сами да се справят със ситуацията или ще се наложи шеф Виктор Ангелов да предприеме сериозни мерки.
Какво значи „ястие за милиони“ и каква може да е цената на една топ чиния ще научат участниците в Hell’s Kitchen България по време на поредното предизвикателство. Стил, характер, но и стратегия ще са нужни на готвачите, за да впечатлят тройното жури, съставено от шеф Ангелов, победителят във втория сезон на Hell’s Kitchen България - Дани Спартак и шеф Димо Димов. Отборите ще демонстрират хитрост и тактика, за да вземат точка срещу конкуренцията и битката ще е наистина оспорвана. Изненадващо тройка дами ще покажат завидно майсторство и ще издухат съперничките си в кухнята със замах, а така ще покажат, че не са за подценяване в бъдеще. При мъжете един от готвачите ще вдигне високо летвата, но друг – неочаквано ще я свали рязко и ще поднесе провал в чиния. Какъв ще бъде изходът на двубоя между червени и сини - ще стане ясно тази вечер.
Какво ли  очаква топ готвачите на Hell’s Kitchen България? Едно е ясно, този път емоционалният заряд в двете кухни ще е готов да избухне още в началото. И двата отбора ще открият, че имат по един сериозен проблем по пътя към успеха и ще трябва сами да се справят с него. И ако при едните паниката и несигурността ще бъде заразителна, то при другите ще се окаже, че само, ако остранят препятствието ще могат да се справят с поръчките на ресторанта. Обстановката допълнително ще бъде нажежена от извънредни ВИП поръчки – тези на певицата Мариана Попова, актьорите Веселин Плачков и Славчо Пеев, както и известната социоложка Мира Радева. Как ще  се справят готвачите ще разберем скоро, а на финала един ще бъде номиниран за изгонване. Кой ще бъде той и дали шеф Ангелов ще успее да скрие разочарованието си от поведението на един от готвачите  – гледайте от 21:00 часа в Hell’s Kitchen България по NOVA.



Няма коментари:

Публикуване на коментар