Translate

четвъртък, 26 март 2020 г.

„Сладко отмъщение“ за Светослав Аргиров тази вечер


Какво премеждие очаква звездата от дует Братя Аргирови, вижте довечера

Комични моменти и забавни ситуации очакват зрителите с новия епизод на „Сладко отмъщение“ тази седмица по NOVA. Каква провокация е намислил този път водещият Влади Априлов на поредната звездна жертва, ще стане ясно тази вечер от 22.00 ч.
След като Лъчо от рап групата Скандау и певецът Стефан Илчев попаднаха във веселия капан миналата седмица, Светослав Аргиров ще бъде следващата популярна личност, която ще си тръгне със статуетката „Златен шаран“.
Той се съгласява да участва заедно с брат си Благовест и арх. Калин Димов в интервю с един от водещите на предаването „Стартер“ по БГ Радио – Симеон Колев. Това, което Светослав не подозира е, че всички останали ще му погодят драматичен радио екшън, за който ще разказва дълго.  
Всичко започва невинно и забавно, докато в интервюто не се засяга темата за разликата в живота у нас и в Норвегия, където Светослав е живял дълги години. Именно престоят му в скандинавската страна ще се окаже причината, която ще предизвика стачка от разярени столични жители пред радиото. Защо те са там и какво искат да променят?  
Как ще реагира Светослав на провокациите, които му предстоят? Не пропускайте да разберете в „Сладко отмъщение“ тази вечер в ефира NOVA!

Няма коментари:

Публикуване на коментар