Translate

събота, 28 март 2020 г.

Силни лични истории в най-емоционалния епизод на „Гласът на България“ по bTV


В неделя вечер треньорите влизат в битка за най-мощния глас за сезона

Предпоследният епизод от кастингите на тъмно в най-гледаното музикално шоу ще срещне публиката и журито с 10 изключителни таланти и техния турбулентен житейски път. Зад всеки глас на сцената ще се разкрие драматична лична история, а най-талантливите ще продължат напред, като заслужат обърнатите столове на Камелия, Михаела Филева, Графа и Иван Лечев.
Запомнящо се начало ще постави младо момиче, отдадено на народната музика. А край на епизода с размах и увереност ще сложи украинец с български корени, и ще заслужи най-големия комплимент от Камелия - попфполк звездата ще му даде титлата "певецът с най-мощния глас, изпълвал сцената на шоуто този сезон". Дали и с кой треньор ще продължи участието си в „Гласът на България“ той, предстои да разберем в неделя вечер.
Силно завръщане в състезанието за вокални таланти ще направи и 29-годишен готвач от Трявна, който не успя да впечатли треньорите преди две години. С надеждата, че този път ще получи поне един обърнат стол, но и скован от притеснение от евентуален втори провал, той ще се бори за място в отборите с изпълнение на най-големия латино хит за всички времена – „Despacito“.
Сред кандидатите за музикална слава в неделя вечер ще видим също съученичка на Михаела Филева, която не е сигурна, че ще бъде разпозната от поп-звездата; самоуко момиче, израснало без баща, но с любяща майка; две най-добри приятелки, събрани като дует от учителя им по музика, както и тийнейджърка, която успява да преодолее тежката си депресия, докато помага на деца от социален дом.
Последните места в отборите на треньорите за вокалните двубои се запълват. Кои гласове ще се  окажат достатъчно силни, за да продължат битката и какво е разпределението на местата в четирите тима? Гледайте „Гласът на България“ в неделя вечер от 20.00 часа по bTV.

Няма коментари:

Публикуване на коментар