вторник, 24 март 2020 г.

Сериалът “Господарят на илюзията” по bTV Action от 25 март


Професионален маг-суперзвезда разплита най-сложните случаи на ФБР

От 25 март по bTV Action стартира излъчването на нов завладяващ сериал с елементи на криминална драма и мистерия - “Господарят на илюзиите” /Deception/. Всяка делнична вечер от 20:00 часа, магът - суперзвезда Камерън Блек ще пренася умението си да прави илюзии в разплитането на едни от най-сложните случаи и престъпления на ФБР. Използвайки умело всеки трик и дори измисляйки нови илюзии, според ситуацията, той ще помага на правителството да хваща най-неуловимите престъпници.
В главната роля на чаровния маг-консултант - Камерън Блек, зрителите ще видят харизматичния, ловък и енергичен Джак Кътморе – Скот /Jack Cutmore-Scot/. Сред звездите на сериала е и любимецът на публиката - Вини Джоунс /Vinnie Jones/ в ролята на Гюнтер Густафсен. Сценарист и изпълнителен продуцент на поредицата е Крис Федак /Chris Fedak/, а част от екипа са още изпълнителните продуценти Грег Берланти /Greg Berlanti/, Мартин Геро /Martin Gero/ и Сара Шехтер /Sarah Schechter/. Илюзионистът Дейвид Куонг /David Kwong от “Now You See Me”/ също е копродуцент на сериала и главен консултант по използваните илюзии. Режисьор е Дейвид Нутер /David Nutter/, който е и изпълнителен продуцент, а поредицата на Berlanti Productions и Quinn's House е специално създадена за Warner Bros. За да се подготви за ролята си Jack Cutmore-Scott работи с магьосниците Дейвид Куонг и Франсис Меноти, от които се учи как да изпълнява магическите трикове в сериала.
--------
“Господарят на илюзиите”
Когато кариерата му е съсипана от скандал, пред магьосникът – суперзвезда Камерън Блек има само едно място, където може да практикува изкуството си на измама, влияние и илюзия и това е Федералното бюро за разследвания. Използвайки всеки трик и измисляйки дори нови, той помага на правителството да разреши престъпления, които опровергават всяка логика и обяснение. Така, Блек се превръща в най-необикновеното, тайно оръжие на ФБР, което използва нестандартните си умения  при разрешаването на случаи от най-висока трудност. В същото време, докато е консултант-илюзионист, Камерън Блек ще продължи да храни егото си, като поставя най-големите илюзии в кариерата си пред публика.
С чувстов за хумор, завладяващ, интересен и изключително динамичен “Господарят на илюзиите” ще посвещава зрителите bTV Action в тайнството на илюзиите - всяка делнична вечер от 20:00 ч.

Няма коментари:

Публикуване на коментар