неделя, 12 януари 2020 г.

Lidl откри 100-тния си магазин у нас


Днес Лидл България отбеляза значим момент в своята история – откриването на 100-тния си магазин в страната. Юбилейният обект е и първият в кв. Княжево в София, с което магазините на компанията в столицата вече са 29.
100-тният магазин предлага на жителите на квартала и района всички необходими удобства за пазаруване – обширен паркинг със 104 паркоместа, модерна и уютна търговска зала с обща площ от 1100 кв. м., удобна подредба на стоките и добре подбран асортимент от продукти с оптимално съотношение качество-цена.
„Всички ние в Лидл България работим сърцато и с отдаденост и благодарим на нашите клиенти, които пазарувайки при нас всеки ден ни гласуват своето доверие. Откриваме 100-тния си магазин точно в тази година, когато празнуваме 10 години от стъпването си в България. За нас тези два повода показват, че истинският успех е преди всичко устойчив – утвърден и доказал се с времето. През всички тези години следвахме ясната ни визия за развитие и растеж, изградена върху принципи на прозрачност, отговорност и коректност в работата“, коментира Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Лидл България.
„За мен е огромна чест да присъствам на откриването на 100-тния магазин на Lidl и се радвам, че той е точно в район Витоша. Това е един дългоочакван магазин в квартал Княжево и благодаря на Lidl, че първи се осмелиха и инвестираха тук, където перспективите за развитие са много. Благодаря и за подкрепата, която получихме за облагородяването на прилежащата инфраструктура и реновирането на улица „Княжевска“. Когато работим добре заедно и когато има разбирателство от двете страни, нещата наистина се получават”, коментира инж. Теодор Петков, кмет на район Витоша.
Най-новият магазин се намира на ул. „Княжевска“ №5 /последна. сп.трамвай 5,11/. Като отговорна компания Лидл България инвестира значително и в облагородяване на околната инфраструктура, в това число цялостна реконструкция на ул. „Княжевска“ в участъка от магазина до бул. „Цар Борис III”, при която бяха запазени оригиналните гранитни бордюри на тротоарите. Със съдействието на районната администрация компанията изгради и две детски площадки в района на обща стойност от близо 110 хил. лв. И двете площадки са предназначени за деца от 3 до 12 години и са с 50% достъпност за инвалиди.
За първите клиенти на своя юбилеен магазин веригата е подготвила серия от изненади и специални оферти, които ще продължат цял месец.
Повече информация за акциите може да бъде намерена на www.lidl.bg/novmagazin.

Няма коментари:

Публикуване на коментар