Translate

петък, 12 юли 2019 г.

Започва новата поредица Taffy, която е в класическия стил на „Том и Джери“


Тя ще стане част от редицата забавни предавания по Boomerang, обичани от всички поколения, като „Скуби-Ду“ и „Мистър Бийн: Анимационният сериал“

Boomerang и Cyber Group Studios обединяват сили, за да създадат ново анимационно предаване, на име Taffy. То ще се присъедини към програмата на втория най-голям детски канал в света – Boomerang на 15 юли 2019 и  ще бъде излъчвано всеки ден от 9.45 ч.
Поредицата е базирана на авторска идея от Cyber Group Studios и е разработена заедно с Boomerang. Taffy следва забавните приключения на вярното ловджийско куче Бентли, след като неговата възрастна, богата собственичка г-жа Мъчмоър приютява енот-самозванец, представящ се за пухкава ангорска котка, с големи, мили очи и пухкава козина. Всеки епизод проследява случка, в която Бентли се опитва да изобличи Тафи. Но изключително интелигентният „котарак“ с лекота успява да обвини кучето за всяка своя каша, беля и катастрофален проблем, който създава. Независимо дали напускат луксозното имение на г-жа Мъчмоър за пет-звезден круиз, пътуват по света със самолет или се срещат с президента, двамата съперниците всяват хаос, където и да отидат.
78-те епизода /всеки по 7 мин./ са създадени във Франция.
Taffy ще се присъедини към поредицата от забавни предавания, обичани от всички поколения, като „Том и Джери“, „Скуби-Ду“, „Мистър Бийн: Анимационният сериал“ и Grizzy & Тhe Lemmings.

Няма коментари:

Публикуване на коментар