Translate

понеделник, 8 юли 2019 г.

„Българска бизнес медия“ - новият издател на Forbes България


Това обяви Forbes преди дни. Списанието Forbes България ще започне да се издава отново през септември 2019 г., а през първата половина на 2020 г. ще бъде последвано и от онлайн издание.
Списанието ще има месечен тираж 14 хил. броя. То ще бъде политически независимо и ще отговаря на най-високите професионални и етични стандарти, с които Forbes са известни. Редакционното съдържание ще е фокусирано там, където е силата на Forbes - към класациите на най-богатите и на най-влиятелните хора, „30 под 30“ и други, както и към провокативни коментари и вдъхновяващи бизнес истории за успешни, влиятелни, подривни и иновативни предприемачи, инвеститори и водещи мениджъри. Над 70% от съдържанието ще бъде местно.
„За мен е голяма чест да ми бъде поверено издаването на Forbes България. Това е огромна отговорност и амбицията ми е да направя Forbes България една от най-влиятелните медии в нашата страна – да го превърна не само в луксозно списание с висококачествено бизнес съдържание, но и в институция за предприемачите. Искаме да участваме в процеса на трансформиране на България в следващото икономическо чудо и да помогнем българската икономика да стане част от развития свят“, каза Йордан Матеев, изпълнителен директор на „Българска бизнес медия“.
„Forbes възхвалява предприемаческия успех навсякъде, а нищо не обединява хората по света така, както възможността. Очакваме да работим в тясно сътрудничество с „Българска бизнес медия“ и да внесем нашия почерк в журналистиката на един пазар, който прегръща предприемачеството и иновациите“, каза Питър Хънг от Forbes.

Няма коментари:

Публикуване на коментар