Translate

петък, 12 юли 2019 г.

Разнообразие от жанрове в третата седмица на „Великият понеделник“ по KINO NOVA



Knock Knock
Трилър, драма, комедия, приключение и екшън – истинска палитра от емоции и жанрове очакват зрителите в третата седмица на кампанията Великият понеделник“. Най-запалените киномани ще могат да изберат кой филм да гледат в понеделник вечер от 21.00 ч., гласувайки на специалния сайт: https://greatmonday.bg.
Трилърът с участието на звездата Киану Рийвс „Чук-Чук“ е премиерното заглавие, за което тайните агенти на KINO NOVA могат да дадат своя глас. В него отдаден съпруг и баща остава сам у дома за уикенда и две непознати млади жени неочаквано чукат на вратата му за помощ. Това, което започва като добър жест, води до опасно съблазняване и смъртоносна игра на котка и мишка…
Джеймс Франко се превръща в местното момче с големи надежди Джейк Хуард във второто предложение за седмицата във „Великият понеделник“ – „Анаполис“. Когато бива приет във Военноморската академия в Анаполис, той смята, че всичките му мечти са се сбъднали, но усилията му да стане мъжът, който иска да бъде, тепърва започват. Скоро Джейк открива, че за някои възможности в живота си заслужава да се бориш.
Третата лента, за която зрителите могат да дадат своя глас, е романтичната комедия „Сватбата на най-добрия ми приятел“. В нея носителката на Оскар Джулия Робъртс влиза в ролята на младата Джулиан, която разбира, че е влюбена в най-добрия си приятел Майкъл и е готова на всичко, за да спре сватбата му с друга жена.
Вълнуващият нов прочит на приключенските истории на Ръдиард Киплинг „Книга за джунглата” е предпоследният филм в третата седмица на „Великият понеделник“. Малкото момче израства в джунглата сред глутница вълци, но след страховити премеждия решава да се отправи на пътешествие, за да разбере кой всъщност е той, а компания му правят пантерата Багира и мечокът Балу.
За зрителската любов ще се бори и международната суперзвезда Джeки Чан във филма „Шанхайско слънце“.  Когато китайска принцеса бива отвлечена и отведена в Американския запад, изпадналият имперски страж Чон Уан се отправя на спасителна мисия. Много скоро той се сдобива с партньор, какъвто едва ли е очаквал. Неправдоподобната двойка се сблъсква с
My Best Friends Wedding
поредица от злополучия в тази невероятна екшън-комедия.     

Феновете могат да избират своя фаворит и на Facebook страницата на канала, а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 15 юли, от 21.00 ч. по KINO NOVA. Всяка седмица двама от гласувалите ще получат страхотни брандирани тениски, а в края на кампанията трима от всички дали своя глас по време на кампанията, ще се борят за големите награди – специални шпионски часовници.



Няма коментари:

Публикуване на коментар