Translate

четвъртък, 27 юни 2019 г.

Puldin Etno Fest ще огласи Пловдив в началото на юли


Най-шареният и пъстър двудневен летен фестивал Puldin Etno Fest ще се проведе в Пловдивския Античен театър на 5 и 6 юли.
Puldin Etno Fest е цветен и различен празник на етно културата, където хора от различни националности ще представят своето изкуство и традиции. Фестивалът е част от официалната програма на Европейска столица на културата - Пловдив 2019 и ще забавлява гостите на града с разнообразна програма.
Програмата през двете фестивални вечери ще включва концерти на ETHNO WORLD MUSIC, представена от  български и чужди изпълнители.
На 5 юли на сцената ще излязат Деси Добрева и Нено, Monistra от Македония, GloBalKan и Martha Mavroidi от Гърция, Gipsydelica от UK и България и Жарава. Във втората вечер пък постителите на фестивала ще се насладят на музиката на Нина Николина, Оратница, Тъпани и Гайди, Чубрица, Para Hot Jazz и Hot Club De Plovdiv.
Освен музика, във фестивала ще присъстват и танците, ритуалите, кукерите, традиционните национални кухни, подправки, билки и аромати. Арт базарът ще е отворен за всички желаещи да се докоснат до етно културата и да си тръгнат с част от нея.
Puldin Etno Fest ще има отворен характер, което ще позволи на всички желаещи жители и гости на Пловдив да съпреживеят емоцията му и да се насладят на невероятната културна програма.
На цената на един билет публиката ще се наслади на десет концерта на водещи групи, които ще заливат зрителите с етно музикална емоция в продължение на два дни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар