Translate

четвъртък, 27 юни 2019 г.

Шеф Манчев на ръба на нервна криза в последния за сезона епизод на „Кошмари в кухнята“


Налага се кулинарният гуру да постави ултиматум на собствениците

Тази седмица в „Кошмари в кухнята“ шеф Манчев остава гладен и с екстремно опънати нерви. Каква е рецептата за ужасяващи „Кошмари в кухнята“, която вбесява гуруто, проследете в последния за сезона епизод на предаването този четвъртък от 21.00 ч. по NOVA.
Ресторант и дюнер „Тауър“ се намира в Пловдив. Собственици са семейството Павел, Боян и тяхната майка - Таня. Бизнесът им започва с желанието на Боян да отвори своя собствена дюнерджийница, защото вече е натрупал петгодишен опит в правенето на дюнери. Помещението, което намира, се отдава под наем заедно с ресторант в същата кооперация и така почти на шега семейството се заема и с двата обекта. Въпреки че тримата нямат познания и опит в ресторантьорския бизнес, движат всичко сами - Павел е сервитьор и барман, Боян прави дюнери и помага в готвенето, а майка им е готвач. Само след половин година управление вече им се налага да потърсят помощ от „Кошмари в кухнята“. Ще издържат ли нервите на шеф Манчев при кошмарната ситуация, която заварва?
Още с пристигането си кулинарният виртуоз забелязва първия проблем – няма табела на нито един от двата обекта. Обичайната дегустация на част от менюто е трагикомична. При влизането в кухнята шеф Манчев е вбесен от катастрофата, която вижда. Хигиената е под всякаква критика, оборудване почти няма, а посудата се състои от тенджера, два тигана, няколко рендета и една бъркалка. При поръчки от само три маси наведнъж в кухнята настава пълен хаос и клиентите се оплакват. Кулинарното гуро е на път да се откаже и да си тръгне, но овладява нервите си и решава да постави ултиматум на собствениците, който трябва да изпълнят, за да продължи предаването.
Ще успее ли семейството да се справи със задачите, които шеф Манчев им поставя, за да продължи предаването, вижте в последния за сезона изключително емоционален епизод на “Кошмари в кухнята”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар