В петък в поредицата
„Гладиатори в кухнята“ на „Преди обед“ победителката на MasterChef 5 Радка Булман ще покаже на зрителите на bTV шампионскта рецепта за еленско с горски
плодове, желирани бонбони от ябълка и селъри и сотирани гъби.
Талантливата кулинарка ще
демонстрира с какви подправки се маринова дивечовото месо, какви са съставките
на ефирното пюре от пащърнак и как се приготвя апетитен карамелизиран сос с
месо и горски плодове, достойни да спечелят адмирациите на професионалното
жури. Радка ще проследи стъпките за направата на зеленчукови желирани бонбони и
ароматни гъби, които бяха високо оценени от Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу на финала на MasterChef 5. Най-добрата хоби-готвачка ще покаже как в
рамките на 5 минути всеки може да направи сочно и крехко иначе претенциозното
еленско месо.
Носителката на
престижната титла MasterChef ще сподели от къде черпи вдъхновение за изкусителните ястия, които
приготви на арената на MasterChef и как е взела решение за шампионското меню на финала. Пред репортера на „Преди обед“ Венета
Георгиева тя ще разкаже за вкусовете на своето детство и какво приготвя за
порастналия си син и малка дъщеря.
Няма коментари:
Публикуване на коментар