Translate

четвъртък, 27 юни 2019 г.

Коя е новата Instagram кралица на България?


Мегз и нейните ангели решиха новата InstaQueen да бъде 18-годишната Кристалина Стефанова от Варна

С над 6 милиона гледания на всички платформи вторият сезон на InstaQueen не само настигна, но и надмина по успех първия сезон на продукцията. Грандиозният финал на бляскавото уеб риалити бе изпълнен с много вълнение и емоции. След редица предизвикателства, нови уроци, лични разкрития и много нови приятелства, победата в състезанието грабна 18-годишната красавица Кристалина Стефанова от Варна. Професионалната дрифт-състезателка, която се отличи със своята борбеност, ще е новото попълнение в семейството на Мегз. Каква е последната изненада, която  топ дизайнерката бе подготвила за момичетата, ще научите от финалния епизод във Vbox7>> https://bit.ly/2J1B1c3
„Щастлива съм от победата, радвам се, че се даде шанс на едно коренно различно момиче от масовката, това е голямо постижение. В същото време съм и малко тъжна, тъй като форматът и хората, които бяха част от него, много ще ми липсват“, сподели след победата Кристалина. Красивата дама добавя, че за нея InstaQueen не е само една корона, а сериозна отговорност. „Трябва да мотивираш хората, да им бъдеш пример за подражание. Да ги накараш да открият себе си в теб“, разкрива атрактивната победителка.
Вторият сезон на бляскавото риалити бе изпълнен с много лични истории. За много от момичетата форматът бе повратен момент в живота им. Те признават, че са създали истински приятелства и осъзнават, че са още по-силни след всички изпитания, с които са се справили. Мегз споделя своето възхищение от смелостта и силния характер на всяка една от тях. За водещата сезонът е бил брилянтен, изпълнен не само с красота, а и с много съдържание.
Кои бяха най-трудните моменти и предизвикателства за всяка една от участничките? Защо Мегз е горда от шестте красавици? Каква е реакцията на Кристалина при коронясването? Отговорите на тези и много други въпроси във финалния епизод на InstaQueen във Vbox7.

Няма коментари:

Публикуване на коментар