Translate

четвъртък, 27 юни 2019 г.

Виктория Георгиева направи сериозен пробив и в Испания по време на музикалния форум Melboss Open, Мадрид


На форума бяха представени новият й сингъл I Wanna Know и видеоклипът към него. Виктория Георгиева бе избрана от над 500 кандидати да пее пред участниците във форума като един от двамата изгряващи артисти! На музикалното й изпълнение присъства и носителят на 13 награди Grammy, продуцентът и саунд инженер Рафа Сардина, работил с Лейди Гага, Елвис Костело, Бионсе, Пласидо Доминго, Стиви Уондър.
“Наистина, получихме изключителна възможност, но най-хубавото беше, че Виктория впечатли всички и отзивите са страхотни. На място с нас се свързаха експерти в музикалния бизнес, според които Виктория е подходяща за пазара в Южна Америка. Така че, започваме работа в тази посока”, сподели Геновева Христова от Missia23, продуцентът на Виктория.
След Melboss Open в Мадрид /19 юни/, на 21 юни в Студио 5 на НДК клипът към I Wanna Know беше представен и пред българска публика. Видеото е режисирано от Димитри Стефанов, а изпълнителният му продуцент е друг участник, когото - освен Виктория Георгиева, познаваме от X Factor – Велина Илиева. За Велина проект I Wanna Know е дебют в ролята й на продуцент, за Димитри - в ролята му на режисьор.

Няма коментари:

Публикуване на коментар