Translate

петък, 24 май 2019 г.

The Macallan Masters of Photography представи своето седмо издание в София


Експерти и колекционери на едно от най-скъпите видове уиски в света – The Macallan, част от портфолиото на Кока-Кока ХБК България, присъстваха на уникалната презентация със специален гост Анна Метаксас – посланик на марката.
По време на събитието бе представена лимитираната серия The Macallan Masters of Photography: Magnum Edition.
The Macallan Masters of Photography ознаменува две много различни, но широко почитани форми на изкуството – фотографията и произвеждането на висококачествено уиски. Серията дава живот на майсторството на луксозното едномалцово уиски The Macallan, чрез специално подбрани партньорства с някои от най-легендарните имена във фотографията в света. Групата от прецизно подбрани гости имаше ексклузивната възможност да опита и да научи интересни факти за три подбрани за случая напитки – дванадесетгодишното The Macallan Double Cask, петнадесетгодишното The Macallan Fine Oak и уникалното The Macallan Classic Cut 2018.  
Magnum Edition е седмото лимитирано издание на серията The Macallan Masters of Photography – сътрудничество между уиски бранда и Magnum Photos – най-популярния в света фотографски кооператив. Колаборацията документира откриването на новата дестилерия на The Macallan, която завинаги ще промени начина, по който The Macallan Estate произвежда и съхранява уиски. Колекцията от снимки, направени от шестима от най-уважаваните световни фотографи, улавя различни аспекти от атмосферата в емблематичната дестилерия. Стийв Макъри, Мартин Пар, Паоло Пелегрин, Георгий Пинхасов, Марк Пауър и Алек Сот са знаковите имена на фотографията, които вземат участие в сериите.
У нас събитието е организирано в партньорство с фондация „Мусиз“ и тяхната платформа „Майстори на фотографията“, която в момента представя изложбата „В нейните ръце“ на американския „street” фотограф с австро-унгарско потекло Вивиан Майер - част от нея беше представена и на гостите на The Macallan Masters of Photography.

Няма коментари:

Публикуване на коментар