Translate

петък, 24 май 2019 г.

Трима в дуел на номинираните в Hell’s Kitchen


Най-добрият печели имунитет и място сред четиримата финалисти за голямата награда в Кухнята на Ада

Снощи зрителите на NOVA видяха една от най-оспорваните битки за оставане в Hell’s Kitchen от началото на втория сезон на най-горещото кулинарно шоу в българкия ефир. Най-добрите сред най-добрите готвиха „като за последно“ и се състезаваха „на живот и смърт“ за одобрението на шеф Виктор Ангелов, за получат място сред 4-мата финалисти в Hell’s Kitchen.
Трима са в дуел на номинираните – Чилева, Веселин и Тихомиров. Кулинарното предизвикателство, пред което ги постави шеф Ангелов, бе с повишена трудност като за изпитание на топ готвачи. Видяхме нахъсани за победа професионалисти, изправени пред равнопоставена битка, а Чилева успя да познае тайните съставки на „Рибен ребус ала шеф“ и спечели най-желаната награда – имунитет от номинации и директно място сред четиримата финалисти.
Една почти невъзможна вечерна резервация пред пълен ресторант в Hell’s Kitchen и ВИП гости – дъщерите на Илияна Раева и Наско Сираков – Славея и Виолета, и фолк дивата Емилия със сина си, почти взривиха Кухнята на Ада.
Светлана Миткова се раздели завинаги с Hell’s Kitchen седмица преди финала на най-горещото кулинарно шоу в българския ефир. Тя не успя да се присъедини към елитния отбор на черните финалисти / Чилева, Тихомиров, Веселин и Никола/ – напрежението в Кухнята на Ада и собствените й съмнения, че ще се справи с тежката вечерна резервация й осигуриха „мястото на скамейката“, вместо на почетната стълбица.
След броени дни ще разберем кой ще заслужи титлата „Най-добрият професионален готвач на България“ и ще бъде  победител във втория сезон на Hell’s Kitchen България.
Битката за голямата награда от 100-хиляди лева и едногодишен договор в ресторант на шеф Виктор Ангелов предстои следващата седмица. Големият финал на Hell’s Kitchen на 30 май 2019 г. от 21:00 часа по NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар