Translate

вторник, 21 май 2019 г.

Зараждане на искрена любов в новите епизоди на „Женени от пръв поглед“


Възможна раздяла и невъзможно съжителство поставят пред изпитание двойките в революционния телевизионен формат

С изненадващото пътуване до Велинград Мерал успява да намери изход от трудната ситуация в отношенията си с Ивана. Бягството от напрегнатото ежедневие повлиява положително и на Светозар и Таня. Напрежението между тях намалява по време на екскурзията им в Копривщица, но дали това ще е така за дълго, проследете в новите епизоди на социалния експеримент „Женени от пръв поглед“  - във вторник  и сряда от 22:00 часа само по NOVA.
Ивана е очарована от старанието, което полага съпругът ѝ. Изненадите, които той е подготвил за романтичната им почивка, не спират през целия им престой. Изпълнителката оценява усилията и дори признава, че това е най-хубавата им екскурзия досега. Запленен от чувствата си, Мерал прави общи бъдещи планове, но дали Ивана се намира на същата страница?
Почивката на Светозар и Таня далеч не е толкова романтична. За момент те сякаш стоплят обтегнатите отношения, но и най-малкото неразбирателство между тях, запалва поредния им бурен конфликт. Ще доведе ли това до окончателно решение за раздяла и защо Таня заплашва съпруга си с полиция, вижте в новия епизод на предаването „Женени от пръв поглед“.
Междувременно Михаил и Юлия са в Пловдив, където младоженецът прави всичко по силите си за сближаването им. Предлага ѝ да заживеят заедно в неговия дом, но дали темпераментната дама ще каже да? Възможна ли е връзка от разстояние, каква изненада прави Мишо на работното място на Юлия и как ще реагира тя, гледайте тази вечер в революционния телевизионен формат.

Няма коментари:

Публикуване на коментар