Translate

сряда, 22 май 2019 г.

Балканският шампион по културизъм Емануел Июджи напусна гладиаторската арена на MasterChef на крачка от челната петица на шоуто


Снощи абсолютният Балкански шампион по културизъм Емануел Июджи напусна гладиаторската арена на MasterChef на крачка от челната петица на шоуто. В понеделник, заедно със сестра си Жулиета, той приготви изключително ястие с пиле и получи комплиментите на журито за кулинарното си и личностно израстване в играта. Въпреки това атлетът не успя да спечели последния имунитет и се яви на стрес тест. На броени крачки от финала, носителката на имунитет Лора реши да постъпи стратегически и разпредели на Емо така омразния му субпродукт – агнешко сърце. За да впечатли Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу, той рискува и се опита в рамките на 30 минути да приготви мус от месото в канелони от целина с цвекло, крема сирене и кашу. За съжаление, не успя да се справи с многокомпонентното ястие и беше обречен на елеминация, независимо от резултата в отборната битка. Както винаги, той даде всичко от себе си за мъжкия екип и успя да спечели вота на бившите си колеги с авторска рецепта за супер луксозна морковена торта. След като не успя да познае нито един от екзотичните продукти в дегустационния тест , културистът се изправи в напрегнат двубой с Радка за оставане в най-голямата кухня на България. Няколко малки грешки в приготвянето на неговия кошмар – френските макарони – го лишиха от мястото му на полуфинала на MasterChef. Журито го изпрати  с уверението, че за никой не е лесно да се раздели с „рицаря на здравословното хранене“, демонстрирал шампионски дух и хъс. Той благодари за ценните уроци и новата увереност, с която си тръгва от невероятното приключение на шоуто на добрия вкус.
Седмица преди големия финал на MasterChef зрителите на bTV станаха свидетели на едно от най-напрегнатите готвения на топ 6 хоби-готвачи в България за техните бивши колеги. Разделени в мъжки и женски отбор, Ники, Добри и Емо, Лора, Радка и Краси се постараха да приготвят впечатляващи основни ястия и десерти за хората, с които се чувстват като едно семейство. След тежка битка за разпределение на времето, ролите и планиране на рецептите, момчетата надделяха с категоричния резултат от 8 на 2. Въпреки че се справи отлично със сладкото изкушение на сините, Емануил отиде на елиминация, заедно със загубилите Радка и Краси. Перничанката се спаси още на първото изпитание, като позна 17 от екзотичните продукти и така се класира на полуфинала на MasterChef. Емо и Радка се впуснаха в напрегнат дуел, за да не загубят мечтата си за титлата и и голямата награда от 100 000 лева, а журито ги изпита с класическа, но много сложна рецепта за френски макарони. И за двамата изкусителният десерт се оказа сериозно предизвикателство за волята и съобразителността. Радка надделя в битката като се справи технически съвършено, въпреки перфектните вкусове на Емануил. Така тя се класира на полуфинала на MasterChef, горда, че не се е предала пред непознатото.
Специално за големия финал на 28 май, екипът на bTV Media Group е подготвил за феновете на добрия вкус бонус преживяване на сайта masterchef.btv.bg. 360-градусово видео ще потопи изцяло потребителите в битката на тримата претенденти за титлата MasterChef и наградата от 100 000 лева през компютър, таблет или телефон.
Феновете на шоуто на добрия вкус могат да гледат и ексклузивни backstage кадри в онлайн видео рубриката „MasterChef: За ненаситните на masterchef.btv.bg.

Няма коментари:

Публикуване на коментар