Translate

вторник, 16 април 2019 г.

Председателят на Българската асоциация на професионалните готвачи Chef Андрей Стоилов демонстрира забравен маслен крем в понеделник в MasterChef


В понеделник вечер в MasterChef една от най-шокиращите кутии до сега зашемети състезателите, но едно непредвидено усложнение ги довърши. Времето отново се оказа враг на 11-те претенденти за титлата и голямата награда от 100 000 лева, а волево изпитание провери тяхната изобретателност. Председателят на Българската асоциация на професионалните готвачи Chef Андрей Стоилов представи интересен MasterClass с един загубен във времето маслен крем. След стрес теста един от 11-те хоби-готвачи бе бъде обречен на елиминация.
Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу предизвикаха хоби-кулинарите с продукт, който се използва във всяка професионална кухня. Популярен през царско време, той вече е позабравен в българските домакинства. Готвачите трябваше да изберат дали да рискуват със смели комбинации и експерименти или да заложат на сигурни решения. На крачка от челната десятка гладиаторите са амбициозни, нетърпеливи и решени да покажат най-доброто, на което са способни. Но този път всички, които не влязоха в ТОП 3 на най-интересните и оригинални предложения, отидоха на стрес тест. Победителят в кутията на MasterChef спечели шанса да се бори за имунитет, но и правото на стратегически избор на своите опоненти. Този път Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу са подготвили още една изненада, която го разколеба, а може и да го прати „на кино“.
В MasterChef България зрителите на bTV станаха свидетели на мастър урок от председателя на Българската асоциация на професионалните готвачи и ученик на Chef Токев – Chef Андрей Стоилов . Той демонстрира класическа рецепта за свинско със скариди, но я модифицира с един загубен във времето маслен крем.

Няма коментари:

Публикуване на коментар