Translate

сряда, 17 април 2019 г.

Над 40 хиляди кандидат-пътешественици само за 2 седмици в предизвикателството на Lidl за мечтано пътуване в България или чужбина


До края на април всички желаещи могат да се регистрират в играта за един от 100-те ваучери за пътуване на стойност от 1000 лв.

Само за две седмици над 40 000 кандидат-пътешественици са регистрирали своите касови бележки в най-вълнуващото предизвикателство преди Великденските празници на Лидл България. Това е около 30% увеличение на регистрациите в сравнение с първи сезон на инициативата, когато за същия период бяха събрани малко над 30 000 регистрации. Всички желаещи да се включат в надпреварата все още имат възможността да го направят до 30 април включително. Всяка седмица се теглят по 25 печеливши, а следващите две тегления ще бъдат на 22 април и 2 май.
Играта, която Lidl анонсира в началото на месеца, дава възможност на потребителите, пазарувайки в Lidl да се насладят на повече от това, което обичат и да сбъднат мечтано пътуване в страната или чужбина още в рамките на тази година. Веригата раздава 100 ваучера за почивка, всеки на стойност от 1000 лв. С помощта на туристическа агенция късметлиите ще могат да изберат дестинацията, периода на пътуване, транспорта, настаняването, както и да планират други елементи на своето приключение. Ваучерите ще им помогнат да покрият частично или напълно разходите за екскурзия до избраната от тях дестинация в България или чужбина.
За да спечелят ваучера за пътуване, желаещите е нужно да пазаруват в Lidl за минимум 20 лв. и да регистрират своята бележка на www.lidl.bg/pochivka. Колкото повече бележки регистрира всеки един участник, толкова по-голям шанс има да се превърне в един от 100-те щастливи пътешественици, които ще бъдат избрани на случаен принцип чрез томбола.
През 2018 г. в инициативата участваха повече от 85 хиляди потребители, регистрирали своите касови бележки и от тях бяха избрани 100 късметлии, които реализираха мечтано пътуване. Сред спечелилите най-голям бе интересът към дестинации като Италия (Рим, Неапол, Милано), Испания (предимно почивки в курорти и Барселона), Прага, Братислава, Будапеща, Израел, Турция и Гърция. За повече информация и пълните условия на играта: www.lidl.bg/pochivka.

Няма коментари:

Публикуване на коментар