Translate

вторник, 16 април 2019 г.

Български лекарски съюз с клип против агресията над медици


Инициативата „Добрата дума лекува“ - част от Националната кампанията на БЛС срещу насилието над лекари; #ПребориГнева продължава с клип против агресията над медици. В него участват актьорът Владимир Карамазов и председателят на БЛС д-р Иван Маджаров. А самото видео е снимано в УМБАЛ „Св.Анна“.
Владимир Карамазов, който е лице на кампанията на БЛС и безвъзмездно се включва във всички инициативи, включително и в снимките на клипа заяви: „Недопустимо е лекарите да стават заложници на собственото си призвание и докато се борят да спасят човешки живот, да бъдат принуждавани да защитават своя собствен. Аз уважавам и ценя труда на лекарите“.
Във видеото председателя на БЛС призовава да се даде път на доброто. „Снимайте се с лекарите на които искате да кажете Благодаря. Изпратете снимките до Български лекарски съюз, за да ги включим в изложба и покажем, че заедно можем с добра дума да преборим агресията“, заявява д-р Маджаров.
Снимките могат да се изпращат на фейсбук страницата на Български лекарски съюз и на мейла на съсловната организация Pr@blsbg.com.
Изпратените материали ще се публикуват на сайта на БЛС, на ФБ страницата на организацията и във вестник Quo Vadis. Жури в състав ръководството на БЛС и фотограф, ще определят най-въздействащите фотографии, а с тях ще бъдат направени редица изложби.
 БЛС благодари на екипа, включил се безвъзмездно в реализирането на видеото, както и за съдействието на УМБАЛ „Св.Анна“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар