Translate

четвъртък, 14 юни 2018 г.

Световната купа по волейбол тръгва на турне с подкрепата на LIDL


Първото в България турне на оригиналния трофей се реализира благодарение на Лидл България като официален партньор на Българската федерация по волейбол

Световната купа по волейбол гостува във Варна като част от националното турне на трофея, което се провежда с подкрепата на Лидл България. В периода 15-17 юни в зала Конгресна, всички фенове на волейбола ще имат възможност да се докоснат до най-желания световен трофей в специално изградения шампионски корнер по време на мачовете на Волейболната лига на нациите.
В началото на юни Лидл България и Българската федерация по волейбол официално обявиха продължаване на партньорството си, което тази година се провежда под мотото Националната селекция, с която се гордеем“, с подкрепата на селекцията „Родна стряха“ – висококачествени продукти само от български производители. През 2018 г., освен партньор на националите по време на Световното първенство по волейбол и Волейболната лига на нациите, търговската верига е и официален партньор на първото в България турне на оригиналния трофей, за който ще се борят най-добрите волейболни отбори на Световното първенство за мъже 2018.
Официалното представяне в България на световната купа се състоя в „Арена Армеец“, където ще се проведат и част от битките за трофея през септември. Първият човек, който вдигна купата  в столичната зала беше единственият българин, приет в Залата на волейболната слава – Димитър Златанов.
В рамките на националното турне, световната купа по волейбол ще бъде представена на различни събития в градовете-домакини София, Варна и Русе през цялото лято, както и по време на мачовете на Световното първенства по волейбол в България през септември. По време на предвидените гостувания, освен със снимка с най-желания трофей в света на волейбола, организаторите ще зарадват всички фенове и с много забавления, игри и активности за популяризиране на спорта и пълноценния живот. Следващата спирка от турнето на купата е в Русе, по време на най-пъстрото събитие от летния календар на града – Русенския карнавал, който се провежда на 23 юни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар