Translate

вторник, 12 юни 2018 г.

Ученическият парламент с премиера на филма "Искам да остана в България"


 Децата ще бъдат гости на Годишните награди за журналистика 2018 във Военния клуб в края на седмицата

Авторите на филма "Искам да остана в България" от Ученическия парламент към професионална гимназия "А.С.Попов" в София, ще представят премиерно видеото по време на осмото издание на Годишните награди за журналистика 2018. Церемонията ще се състои на 15 юни в зала Тържественна на Военния клуб.
Кампанията "Искам да остана България" се провежда по инициатива на агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън, под патронажа на Ротари Клуб - Самоков и ERP Academy.
Средствата за дарението, което ВИП Комюникейшън направи неотдавна за професионалната гимназия, са събрани по време на годишните награди за Значими постижения в бизнеса, както и по време на церемониите за Балканската Туристическа Индустрия и за Медицинските Оскари.
Във филма ще видим мотивиращите послания на Елена Бранкова от 9 В клас - секретар на Ученическия парламент, на Георги Димитров от 12 А клас- бивш председател на Ученическия парламент, както и на Александър Янчев от 12 Г клас и Янис Ламбов от 12 Г - членове на комисията "Ред и дисциплина" към парламента, заедно с Памела Стефанова от 9 Г клас- член на комисия "Проекти и благотворителност".  
"Целта на този филм е да мотивира българските деца да не напускат България, защото тук вече имат все повече възможности, а в емиграция никак не е лесно. Близо 30 години след промените ситуацията не екато през 1989 г., когато можещи и неможещи, образовани и необразовани бяха еднакво бедни. Днес Европа също не е икономически стабилна както през 90-те и много от емигрантите ни започват да се връщат в България", поясняват управляващите съдружници на ВИП Комюникейшън Патриция Кирилова и Дончо Георгиев. 
Годишните медийни награди поощряват и подпомагат развитието на най-добрите практики в медийната сфера. Партньорите на ПР-агенцията ще осигурят предметни и почетни награди за призьорите.
Над 40 журналисти от национални медии и над 50 ВИП гости ще присъстват на церемонията. Наградите ще бъдат в категории общество, икономика, иновации, култура и изкуство.
Ще бъдат връчени и специални награди за цялостен принос в развитието на журналистиката у нас.
Церемонията съвпада с 12-ия рожден ден на PR-агенцията.
Досегашни носители на престижния приз са журналистите Елена Йончева, Иван Гарелов, Милен Цветков, Валя Ахчиева, Васил Иванов, Мира Добрева, екипът на „Господари на ефира“ и други.
И тази година сред призьорите ще бъдат журналисти от БНТ, БТВ, Нова ТВ, Военния Канал, Канал 3, България он Еър, както и печатни и ел. медии.
Банковата сметка за дарението за кампанията "Искам да остана в България" е: Ротари клуб – Самоков, IBAN BG68STSA93000022762438      

Няма коментари:

Публикуване на коментар