Translate

сряда, 20 юни 2018 г.

FORTICEA - заздравяваща терапия за коса


Енергизиращият шампоан - експлозия от енергия, източник на сила и жизненост

Това е уникална комбинация от основни активни съставки с натурален произход,
възвръщащи устойчивостта на косата, съдържащи гуарана и етерични масла – портокал, лавандула, розмарин. Текстурата е със зелени микроперли, без силикони и биоразградима формула.
Стимулиращите, тонизиращите и пречистващите съставки, а и микроелементите, както и витамините в шампоана ревитализират косата,изпълват я с енергия и оформянето и е с по-лесна фиксация на 92%.
При мъжете енергизиращият спрей лосион заздравява косата в 96%. Освен това той е без изплакване, без остатъчен, мазен, лепкав филм и има незабавен свеж ефект.
Подхранващият и възстановяващ шампоан за след слънце, обогатен с восък от жожоба, компенсира изсушаващия ефект на UV-лъчите, солта и хлора. Кремообразната му текстура с неустоим слънчев аромат оставя косата мека, бляскава и лесна за разресване.
Марката предлага и сусамовото масло предоставящо естествена защита от слънчевите лъчи. То е съчетано с UV филтър за оптимална защита на косъма с индекс KPF 90 (Keratin Protection Factor*). Защитният летен флуид хидратира косата без да я утежнява, подчертава естествения й вид, лесно се нанася и не я омазнява. Той е с привличащ слънчев аромат и Waterproof формула, която може да се прилага и на боядисана коса.
Rene Furterer предлага също така за увредени коси след слънце, море, басейн подхранваща възстановителна маска, съдържаща восък от жожоба, фосфолипиди и Cimentrio. Дълготрайното подхранване е до 6 измивания с шампоан. Предлага още шампоан и балсам за изваяни къдрици, като и подхранващ крем за къдрици, без изплакване, както и шампоан, балсам, спрей и пяна за обем.
---------
*Първият, единствен, патентован индекс за защита на косата от слънце – измерва степента на защита на кератина. KPF 90=90% от кератина е защитен.

Няма коментари:

Публикуване на коментар