Translate

вторник, 19 юни 2018 г.

Изпълнителите на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour с любовни признания зад кулисите


По кой известен си падат Pavell & Venci Venc', Криско, Михаела Маринова, Михаела Филева, СкандаУ, Тита и DARA? Това споделиха изпълнителите на любимото музикално турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour. Освен, че доказват своя талант на сцената, зад кулисите на всеки концерт винаги кипи забавна приятелска атмосфера, споделена от всички.
Мъжете, участници в турнето, дадоха, както много предвидими, така и изненадващи отговори. Тото сподели, че винаги е харесвал пънк излъчването на канадската звезда Аврил Лавин, а според дуетния му партньорЛъчо, Сандра Бълок е една от най-красивите жени.
Криско заяви, че не остава безразличен към най-привлекателната и любима на няколко поколения от силния пол „спасителка на плажа“ – Памела Андерсън. Pavell & Venci Venc’ не са едно мнение, когато става въпрос за женска красота. Pavell не крие, че е пленен от дамата, призната за еталон за женствено излъчване и красота– Анджелина Джоли. Venci Venc’ е категоричен, че латино дивата Дженифър Лопез заслужава да оглавява класациите за най-привлекателните жени в света.
Любимият хип хоп танцьор на турнето – Ballan се оказа почитател на една от най-известните и провокативни поп изпълнители за всички времена – Бритни Спиърс. Талантливият Калоян Димитров винаги си е падал по пленителното излъчване на американската певица.
Михаела Филева с огромна усмивка призна, че е голям фен на Григор Димитров. Чаровната певица заяви, че освен, че искрено се възхищава на таланта и успехите на най-добрия български тенисист, го намира и за изключително чаровен. Без да се замисли DARA сподели сходно мнение, но за Лиъм Хемсуърт. TITA обяви Джъстин Бийбър за най-привлекателната знаменитост. Застанала „Очи в очи“ с репортера на The Voice, Михаела Маринова сподели, че любимата ѝ световноизвестна звезда и вдъхновение е Хари Стайлс.

Няма коментари:

Публикуване на коментар