Translate

четвъртък, 21 юни 2018 г.

Започва кандидатстването за петото издание на Лидерска академия на Съвета на жените в бизнеса в България


Кандидатури се приемат до 15 юли 2018 г.
Високопрофесионалната програма за дами собственици на малък и среден бизнес и заемащи средни мениджърски позиции е под патронажа на г-жа Йорданка Фандъкова, кмет на София
Лидерската академия е напълно безплатна за участниците в нея


За пета поредна година една от най-успешните инициативи на Съвета на жените в бизнеса в България (СЖББ) – Лидерска академия, ще даде възможност на дами собственици на малък и среден бизнес и заемащи средни мениджърски позиции да преминат през високопрофесионалната обучителна програма. Всички желаещи могат да кандидатстват за участие в инициативата на www.womeninbusiness.bg, като изпратят автобиография и мотивационно писмо до 15 юли 2018 г. 40-те дами, които ще формират випуск 2018/2019 г. ще бъдат избрани след внимателен подбор, професионално подкрепен от дирекция „Човешки ресурси” на ЧЕЗ.
Тази година акцентът e върху участието на дами предприемачи от малък и среден бизнес с мотивация за усъвършенстване и принос за развитието на бизнеса. Програмата е насочена и към мениджъри на средно управленско ниво с желание за развитие на лидерски качества, отвореност към опита и учене, както и осъзнаване на качествата и изграждане на самочувствие за израстване на лидерски позиции.
Инициативата се провежда под патронажа на кмета на Столична община – г-жа Йорданка Фандъкова. Обучението се финансира от компании-членки на Съвета и е напълно безплатно за участниците.
Модулите от програмата на Академията, водени от професионални обучители на УниКредит Булбанк, SAP, Хюлет Пакард Ентърпрайс, „Престиж-96″ и Хил Интернешънъл България, са интерактивни и практически насочени към изграждането и развитието на т.нар. меки умения на участниците – развиване на лидерските умения, насърчават инициативността и предприемаческия дух на съвременната жена с цел поемане на по-големи отговорности и по-успешна реализация в професията.
В шестмесечното обучение, което ще стартира през септември 2018 г., се включват и членове на Съвета на жените в бизнеса, които споделят ценни знания и опит от своята практика като топ мениджъри на някои от най-големите компании в България.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар