Translate

понеделник, 19 март 2018 г.

Мусала Софт е #1 за България в категория „Работно място и развитие на хората“ в Европейски бизнес награди 2017/18


Мусала Софт е отличена като „National Winner“ в категория „The Workplace and People Development Award” в European Business Awards 2017/18, най-големият бизнес конкурс в Европа, подкрепен от RSM. 
Компанията е избрана сред 2 898 бизнеси, които на предходния етап от конкурса бяха селектирани като „Ones to Watch“ в списък на отлични бизнес практики, публикуван през декември 2017 г. Националните победители са избрани от независимо жури, в което участват бизнес лидери, политици и висши представители на академични институции.  Мусала Софт е отличена като най-добър бизнес в България в категорията „The Workplace and People Development Award”. Компанията ще представлява страната ни  във финалната фаза на конкурса.
„За нас е чест и гордост, че отново сме “National Winner”. Уверени сме, че Мусала Софт се отличава с успешните си практики в областта на развитие на служителите и създаването на уютна, приятелска, креативна и позитивно конкурентна работна среда и се радваме, че за пореден път получаваме такова високо признание за това“, сподели Елена Маринова, Президент на Мусала Софт.
Ейдриън Трип, изпълнителен директор на European Business Awards заяви: „Това е невероятно постижение и България се откроява като лидер в тази област. Да бъдеш „National Winner“ означава, че олицетворяваш нашите основни ценности като успех, етика и иновации и че компанията е сред най-добрите по тези показатели в Европа. Пожелаваме успех на Мусала Софт на финала на конкурса“.
Мусала Софт (www.musala.com) е водещ регионален доставчик на софтуерни решения в Югоизточна Европа. Екипът от 500 професионалисти, работи с широк набор от технологии в някои от най-горещите области като IoT, Big Data, Cloud, AI, Information Management, Automation Testing, Business Analysis, UI&UX.
Компанията създава и успешно внедрява иновативни решения и е доказан надежден партньор на местни и международни корпорации в областите ИКТ   (IBM, T-Systems, VMware, SAP, Atos, Cellent, Milestone, UGT), телеком  (Deutsche Telekom, Telenor, Mobiltel, Vivacom), финанси (OTP Group, KBC, DZI, Commerzbank, Generali, Visa), държавни институции (Министерство на вътрешните работи, НАП, Митническите власти на Холандия), както и на водещи компании в автомобилната, текстилната, гейминг индустрията,  здравеопазването и др.
Четирите офиса на компанията – в София, Русе, Бургас и Скопие следват най-новите  agile тенденции в организацията на екипната работа за постигане на баланс между работа и почивка и стимулиране на креативността.
Мусала Софт е сред класиралите се за финала на European Business Awards 2017/18, който ще се състои във Варшава на 22 и 23 май 2018 г. Kомпанията ще се съревновава с други водещи бизнеси във финалния етап на конкурса и ще бъде включена както в  конференцията, на която ще се обсъждат водещи теми за бизнеса, така и в гала церемонията по награждаване, където ще бъдат обявени победителите в отделните категории за  2017/18 на European Business Awards.
Освен това, Мусала Софт участва в публичното гласуване, което ще определи следващия носител на титлата „Европейската награда на публиката“ по време на гала церемонията по награждаването на победителите през месец май. За наградата на публиката може да се гласува без ограничения в цял свят, като миналата година бяха събрани близо 250 000 гласа.
Наградите за отлични бизнес практики European Business Awards ще бъдат връчени за 11-та поредна година. Основната им цел е да насърчат развитието и успеха на бизнес обществото в Европа. Тази година бяха разгледани над 110 000 кандидатури от 34 държави. Спонсори и партньори на конкурса са RSM, ELITE, Germany Trade & Invest, PR Newswire, Bureau Van Dijk и SDL Managed Translation.

Няма коментари:

Публикуване на коментар